hits

EN HEL NATT MED RIER...IGJEN.

28.09.2016 - 18:00 Ingen kommentarer

Jeg kjenner jeg begynner å bli veldig frustrert. Ikke nødvendigvis fordi jeg forhaster meg med at babyen skal komme, men fordi jeg begynner å miste kontrollen. Nettopp det som jeg frykter mest med hele fødselen er jo det, å ikke ha kontroll over sin egen kropp. Nå går det plutselig dager her jeg overhodet ikke har kontroll over hverken smertene eller når ting skjer på alvor. Jeg har vært våken siden 02.00 i natt, da jeg igjen startet å ha rier. 

Denne gangen var de ikke like smertefulle, så jeg tok ikke en gang tiden mellom hver fordi jeg bare lå og ventet på at de skulle bli sterkere. Men neida, like før vekkeklokken ringte i dag tidlig stoppet det helt opp igjen. Jeg begynner å bli veldig sliten, og det samme gjør kroppen min. Jeg trenger å hvile meg, og jeg trenger å være klar til det faktisk skjer på ekte. For i følge alle mine «symptomer» om det går ann å kalle det for det, så er fødselen like rundt hjørnet.

Det føles skikkelig ubehagelig å gå rundt å vente på at noe jeg virkelig gruer meg til snart skal skje. Jeg gleder meg selvsagt til det hele er over, og det er jo derfor jeg har ønsket å få i gang fødselen snartest i utgangspunktet, men å gå rundt som nå føles virkelig ut som å sitte på pine-benken. Jeg får flere og flere negative tanker på fødselen, som ikke er bra for motivasjonen min i disse dager. Det er noe jeg virkelig ikke trengte nå. 

Jeg vil takke så mye for alle ønske-lykninger som er kommet inn de siste dagene, det setter jeg utrolig stor pris på. Jeg gleder meg til å kunne oppdatere dere med en glad nyhet om ikke så alt for lenge, for jeg føler vel helt ærlig at jeg ikke klarer å holde blogginnleggene mine så veldig glade og positive om dagen. Håper det snur fort! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar