hits

SEX, NÅ IGJEN..?!

27.09.2016 - 21:00 Ingen kommentarer

Høygravid som jeg er, så er det likevel noen ting som man bare «må» gjøre som anbefales av andre. Som dere vet så var riene i gang natt til mandag, men stoppet helt opp. Etter dette har jeg dessverre kjent veldig lite til hverken kynnere eller at riene har kommet tilbake. Etter at jeg delte innlegget på mandag, har det haglet inn med egne historier og ikke minst en hel haug av tips til hva jeg må gjøre for å få i gang fødselen igjen. 

Jeg syns det er veldig gøy å lese alt som dere selv har opplevd, og det er godt å se at det ikke bare er meg som har opplevd at riene plutselig stopper opp. Jeg har vel lest alt fra at det startet igjen neste morgen med at vannet gikk, til at riene kom tilbake igjen etter noen dager. Felles med de fleste sine erfaringer med disse riene som stoppet opp, er vel at flertallet som kommenterte hadde født på veldig kort tid når fødselen virkelig var i gang på alvor. 

Det var faktisk veldig overraskende å lese hvor mange som hadde brukt 1-2 timer bare fra vannet gikk, eller den første rien startet på igjen til barnet var ute. Det gir meg i alle fall et håp om at denne fødselen ikke vil vare like lenge som min forrige fødsel på 25 timer. Jeg har også lest veldig mange fine tips som har kommet inn etter innlegget. «DERE MÅ HA SEX» fikk jeg flere kommentarer som sa. 

Tro det eller ei, så er dette noe som ikke får i gang fødselen her hjemme. Flere kjerringråd om både det ene og det andre virker rett og slett ikke på min kropp har jeg funnet ut, etter å ha prøvd litt av hvert de siste dagene. Det er tydelig at det er bare kroppen selv som bestemmer når den er helt klar for det, og i mellomtiden kan jeg ikke annet enn å vente. Vente på et lite tegn på at noe er i gang igjen. 

Jeg kan jo selvsagt bruke ventetiden på å føle at jeg bidrar til noe, med å teste ut de forskjellige kjerringrådene, men jeg har liten tro på at det vil hjelpe noe på min kropp. Den er nemlig et snev staere enn gjennomsnittet, litt sånn som personligheten min egentlig. De siste kveldene har jeg vært kjempeklar på at fødselen skulle starte, så jeg krysser fingrene i kveld igjen, skjer det noe i natt? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar