hits

EN STOR OG VIKTIG ROLLE I FAMILEN

27.09.2016 - 18:00 Ingen kommentarer

Det å være storesøster er en mye større rolle enn jeg noen gang ville trodd. Selv er jeg minst, og har aldri hatt mindre søsken. Jeg har jo hatt stesøsken opp gjennom årene, men det er begrenset hvor mange bleieskift jeg har tatt en del av som liten, da min minste ste-søster allerede var startet på skolen da vi ble «søsken». Det er derfor veldig nytt for meg å se hvordan Michelle virkelig tar storesøster-rollen sin på alvor, både med William og babyen som enda ikke er født.

Hun engasjerer seg, og viser interesse for å hjelpe til, men også være med på å skape en trygghet og kjærlighet her hjemme. Hun er fantastisk flink med lillebroren sin, og hjelper han med mye forskjellig, samtidig som hun viser en enorm omsorg og kjærlighet til ham. Hun er flink til å gå ned på hans nivå, og lære ham nye ting på en måte som han faktisk kan forstå. Michelle er en veldig viktig person i familien, og ikke minst i livet til William. Han ser veldig opp til henne, og det er noe hun virkelig fortjener skryt for. 

Hun er en aldeles nydelig jente i mammas øyne. Hun er familiens lille prinsesse, og jeg er så takknemlig for å ha en jente som henne, nå som det bare blir flere og flere gutter i denne familien. Hun er virkelig noe for seg selv. Jeg har alltid fått så mange fine tilbakemeldinger på hvor vakker hun er, og det er selvsagt alltid like koselig å høre. Men det er personligheten hennes som smelter hjertet mitt, og tilbakemeldinger fra andre som virkelig kjenner henne på væremåten som treffer meg. 

Hun er så snill, og full av kjærlighet. Hun er så omsorgsfull og bryr seg virkelig om de hun er glad i. Det finnes bare godhet i henne, og hun vil alle godt, uansett hvem de er. Hun er virkelig en jente jeg er veldig stolt over. Hun er en storesøster guttene mine bare kunne drømt om, og jeg er sikker på at når de blir eldre, så vil de føle at de må passe litt ekstra godt på henne også, selv om hun er eldre enn dem. Jeg er så takknemlig for å ha en storesøster som Michelle i familien, hun er virkelig en spesiell jente! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar