hits

MAMMAS KJÆRLIGHET ER UENDELIG

27.09.2016 - 13:00 Ingen kommentarer

Nå har jeg ventet lenge på å endelig snart skulle få møte deg. Jeg har ventet og ventet på det øyeblikket jeg møter deg for første gang siden spenningen startet tidlig i januar i år, da graviditetstesten viste positiv. Jeg husker først at vi fikk oss en stor skuffelse, da jeg fikk en negativ graviditetstest. Heldigvis var det bare mamma som var litt utålmodig, for bare noen dager senere lyste testen klart og tydelig mot meg, den var positiv! 

Nå er jeg litt utålmodig her jeg sitter igjen. Ni måneder senere og bare dager unna termindatoen. Jeg har så lyst til å møte deg, og starte livet sammen med deg. Du har en hel haug med mennesker rundt deg som allerede er veldig glad i deg, og som gleder seg til å bli kjent med deg. Du har en pappa som elsker deg, og som er minst like spent som mamma i disse dager.

Du har en storesøster som allerede er overbeskyttende over deg, og passer på at du har det fint i magen. Så har du en storebror som ikke helt har forstått at du snart kommer til verden, men som kommer til å passe godt på deg i årene fremover. Du og William  kommer til å få mye gleden av hverandre i årene dere har foran dere, og jeg gleder meg veldig til å se dere leke sammen. 

Da jeg ble mamma for første gang, ante jeg ikke hva det ville si å være mamma. Jeg visste ikke hvilke utfordringer som ville komme, og jeg visste ikke hvor stor glede og kjærlighet hver og enkel hverdag hadde med seg. Ettersom tiden gikk, og jeg ble mamma på ny, ble bare følelsene mer og mer forsterket. Man tror liksom ikke helt at det er mulig, men for hvert barn man får, så blir det bare mer plass for kjærlighet.

Plassen i mammas hjerte kan aldri bli brukt opp, og hver og enkel av barna og Jan har sin plass, uansett hvor mange flere vi blir. Det er det som er så fantastisk med mammarollen. En uendelig kjærlighet for sine barn. Jeg elsker lille Lucas med hele mitt hjerte, og jeg har aldri en gang møtt han ansikt til ansikt. Jeg kjenner daglig liv, og føler selvsagt jeg allerede vet hvordan denne gutten vil bli, både når det kommer til personlighet og ikke minst rolle i familien. 

Jeg gleder meg sånn til å møte deg lille Lucas, og håper det ikke er lenge igjen nå til jeg kan holde deg i armene mine, og vise min kjærlighet til deg. Du er så ønsket og velkommen til denne verden. Vi begynner å bli veldig utålmodige her hjemme, og håper du også snart er klar for å møte familien din. Nå har mamma passet på deg i magen i ni måneder, så nå er mange som venter i kø her hjemme for å få være med å passe på den lille gutten vår! 

 


reklame:

Forresten! GetInspired.no er akkurat kåret til Årets Nettbutikk i Norge og feirer med 25-70% på HELE butikken frem til midnatt. Se deres elleville salg HER!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar