hits

PAPPAPOST UKE 38

Ukens tanker om fødselen: Denne uken har utålmodigheten begynt å komme. Mens vi for et par uker siden satt med en følelse av at noe kom til å skje, har den siste uken gått ganske sent. Vi sitter vell begge med en følelse av at vi mest sannsynlig må vente en god stund til, selv om Lucas allerede begynner å bli ganske stor. Det har vi fått sett både hos legen og på ultralyd. Faktisk er han allerede større en det Michelle var da hun kom til verden.

Ukens Pappacravings: ​Jeg må jo innrømme at jeg har kastet meg på isbit-bølgen til Anna. Bortsett fra at hun fysisk tygger isbitene som godteri, mens jeg, ja, eh, hvordan skal jeg si det... Spiser de på en annen måte.

Ukens aktivitet i magen: Aktiviteten i magen har forsåvidt vært veldig fin denne uken. Men jeg hadde en fem timers lyskestrekk som strålte smerte opp til en viss annen plass her en dag, så jeg velger å la det trekke terningen ned på en firer. Terningkast 4 der altså.

Ukens sitat fra Anna: "Jeg føler meg virkelig som en hvalross, der puppene mine minner om hoggtenner" Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal tolke den setningen, men mener oppriktig at hun ser fantastisk ut for tiden. Selv om puppene hennes av og til kan minne litt om et angrepsvåpen.

Vekt: Den siste helgen ble faktisk ganske aktiv. Meg og barna ble med en hel gjeng på skogstur med pølser og bålkos. Det ble en del bakker, og bæring på minstemann så denne uken er vi faktisk ned 0,5 kilo. 
 
Pappahilsen fra Jan

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar