hits

SKREMMENDE OG RØRENDE PÅ SAMME TID!

31.08.2016 - 19:00 Ingen kommentarer

Jeg kan ærlig innrømme at jeg syns det er skremmende. Det er aldri gøy å være bekymret, og spesielt ikke når det kommer til barna. Jeg hadde veldig mange tanker og følelser til ultralyden vi skulle på, på mandag. Jeg var redd for at vi ville få en beskjed om at ikke alt var som det skulle, eller at gutten vår ikke hadde det bra. Jeg kan ærlig innrømme at alle tanker svevde rundt i hodet mitt. Til og med tanken på at han plutselig ville vise seg å være en «henne». Å gå på ultralyd så sent i svangerskapet er aldri bare gøy, fordi en frykter det verste. 

Vi fikk bekreftet nok en gang at det er veldig tydelig at det fremdeles var en liten Lucas, og at både alt i den lille kroppen hans, og i min mage var som det skulle. Det er veldig godt å få bekreftet dette nok en gang, og ikke minst at han vokser fint som han skal. Jeg kan aldri forestille meg, eller sette meg inn i en situasjon der jeg hadde fått en beskjed på ultralyd om at noe ikke var som det burde, for det er bare mulig om man har opplevd det selv. Likevel så er det en frykt som jeg kjenner på, og som jeg vil tro alle kommende mødre gjør.

Det er det mest naturlige i verden å være bekymret for barna sine, enten de er store eller fremdeles ikke født. Når alt var gått i gjennom fra måling av babyen til å sjekke alt i hjertet på den lille, var det tid for den koselige delen. Den fine delen, der vi fikk se gutten vår. Det er så rart hvor mange tanker og følelser som går gjennom kroppen på så kort tid mens vi er der inne. Selv gikk jeg gjennom alt fra tanker på å måtte finne et jentenavn, til om noe skulle vært galt, og det å bli sendt rett opp til sykehus. 

Nå fikk vi bekreftet at han har det kjempefint i magen, og at alt er som det skal være med både næring og fostervann, selv så sent i graviditeten. Med andre ord har han det helt perfekt i magen fremdeles. Vi har en svangerskapskontroll denne uken, endelig, men nå føltes det ut som jeg fikk gått gjennom det viktigste på mandag, nemlig at gutten min har det bra! Min helse er også viktig i svangerskapet, så det skal selvsagt bli godt med en kontroll likevel! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar