hits

PAPPAPOST UKE 36

28.08.2016 - 18:00 Ingen kommentarer

Ukens tanker om fødselen: Denne uken hadde jeg faktisk min første tydelig drøm der jeg fikk møte Lucas. Som de fleste andre drømmene mine var det ganske mange overnatulige ting innvolvert, men Lucas var en venstrebeint fotballspiller han også, akkurat som sin pappa. Jeg traff aldri på Anna i drømmen, men jeg lurer på om hun tok en tur på butikken. Nei, fra spøk til alvor. Denne uken har jeg flere netter tatt meg selv i å tenke at nå skjer det, men skuffelsen har vært der hver gang. I natt var jeg faktisk rimelig sikker på at noe ville skje. 

Ukens Pappacravings: ​Denne uken har faktisk Anna smittet meg. Jeg er blitt totalt hektet på isbiter, og det har egentlig smittet over på ungene også. Anna nevnte vell i går at vi har gått til innkjøp av en isbitmaskin, og der er det faktisk stort sett kø til alle døgnets tider. 

Ukens aktivitet i magen: Denne uken har faktisk ikke vært allverden. Jeg tror jeg brygger på en forkjølelse. Når jeg skriver dette har jeg lett feber og smerter i hodet. Jeg tror likevell jeg overlever noen dager til, og gir denne ukens aktivitet i magen terningkast 3. 


Vekt: Når ukens craving er isbiter, så sier det seg selv at vekten har holdt seg på et stabilt nivå. Faktisk en liten nedgang, noe jeg må si meg fornøyd med. 
 
Pappahilsen fra Jan

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar