hits

DET ER DYRT Å HA BARN

27.08.2016 - 11:00 Ingen kommentarer

I går tok jeg meg selv i å tenke at barna mine ikke har noen klær. Selvsagt er skapet til både Michelle og William helt fult av klær, ja til og med den ufødte babyen har et helt skap fult opp av fine klær. Problemet er bare at det begynner å gå mot kaldere dager, og at barna er mye mer aktive i barnehagen, enn de vanligvis er ute sammen med oss. Det er merkelig det der, men barn har godt av å leke med andre barn, det er det i alle fall ingen tvil om. Men litt fortvilet ble jeg da jeg fikk følelsen av at barna manglet alt av ekstra ulltøy og gode ullstrømper. 

Jeg måtte derfor sette meg ned å bruke et par timer på dagen i går for å handle på nettet. Jeg tenkte at det er jo utrolig hvordan jeg kan glemme det, men det går jo fra sommer til vinter over natten, og da er det ikke lett å henge med i svingene. Jeg fikk heldigvis handlet inn kjempe mye fint til alle tre, og forhåpentligvis er det ikke lenge til det dukker opp i posten. Jeg handlet for tusenvis av kroner i går, og må innrømme at jeg for første gang tenkte tanken på hvor dyrt det er å ha barn! 

Nå som det skal handles inn til tre plutselig, så koster det utrolig mye mer, enn om det bare hadde vært et barn som trengte å fylle opp skapet til vinteren. Jeg skal innrømme at jeg er nok ikke den som handler inn de billigste merkene, men jeg har mine favoritter som jeg syns er viktig å prioritere spesielt når det kommer til ullklær. Jeg føler vel at ull er et så viktig plagg gjennom hele vinteren i Norge, at det må være et ull som jeg vet holder seg fint og godt lenge. Jeg har derfor gjennom flere år hatt bestemte merker som jeg kjøper barna sitt ull i. 

Jeg skal også innrømme at jeg liker å kle barna likt, og at jeg da kjøper inn det samme plagget i tre forskjellige størrelser, både i ullundertøy, heldresser, luer, votter, sokker, strømpebokser og ja, egentlig alt! Det eneste som skilte seg ut fra guttene i handlekurven i går, var at Michelle fikk en kjole i samme mønster som guttene fikk i body. Ellers så var det tre av alt! Jeg syns det er utrolig koselig å kle barna opp likt, og kan gå mer i detaljer på hvorfor en annen dag. Nå tenkte jeg å gå gjennom bestillingen med Michelle å vise henne hva som venter i posten i løpet av uken. Hun interesserer seg veldig for klær selv, skulle nesten tro hun var datteren min! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar