hits

HVOR KOMMER STYRKEN FRA?

30.08.2016 - 14:00 Ingen kommentarer

sponset

Har du noen gang reagert på hvordan et barn blir når de ser et bilde av seg selv? Det er rart hvordan de kjenner seg selv igjen, og syns det er stas å se allerede som veldig små. Jeg tar ofte bilder av barna mine, og både William og Michelle elsker å finne bilder av seg selv rundt forbi. Nå har jeg nylig bestilt inn bilde til leverposteiboksen, og jeg kan vel trygt innrømme at det ble populært rundt frokostbordet. 

Begge to her hjemme elsker leverpostei på skiven, men å se seg selv på boksen var vel ikke akkurat noe de forventet å se. Nå som ferien er over, og barna er på plass i barnehagen igjen, kan jeg vel innrømme at det er blitt mer skive-spising igjen. Det er derfor også blitt kjøpt inn en god del mer Stabburet leverpostei igjen. Det føles så utrolig deilig når barna mildt sagt elsker noe som er så sunt og godt for dem. Det gjør mammaen veldig glad!

Har du noen hjemme som spiser like mye leverpostei som oss? Hvis du kjøper inn tre pakker med Stabburet leverpostei, har du muligheten til å lage et personlig lokk med bilde og navn, som du kan overraske med hjemme! Du kan skrive inn navn eller en annen tekst og laste opp bilde du selv ønsker. Lokket blir sendt i posten i løpet av kort tid, du kan bestille ditt lokk HER! 

Som mamma så er det veldig viktig å tenke på lure ting barna kan spise for å få et godt kosthold. Det er tross alt vår oppgave som foreldre å sørge for at barna får i seg alle vitaminer og mineraler som de trenger i en krevende hverdag. Jeg blir derfor veldig glad når barna mine liker ting som inneholder viktige ting for dem. Stabburet leverpostei inneholder rikelig med jern, vitamin B12 og folat som er veldig viktig for små barn som skal vokse seg større! 

Det er derfor ingen tvil om at det er godt for samvittigheten min å sende barna i barnehagen med leverpostei-skiver. Har du tenkt på hvor mye barna faktisk går gjennom i løpet av en helt vanlig dag? Det er en haug av inntrykk og det er derfor viktig at barna har både styrke fysisk og mentalt til å klare dagens utfordringer. Stabburet leverpostei styrker immunforsvaret og gir overskudd til både store og små prestasjoner! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar