hits

BURSDAGSFORBREDELSER

06.08.2016 - 11:00 Ingen kommentarer

Sist måned var det alt gått 5 år siden jeg ble mamma for aller første gang, og Michelle fikk sitt første møte med verden. Det er et stort tall og rundt tall som selvsagt må feires skikkelig. Vi fikk til slutt en veldig fin feiring på dagens hennes, men ingenting er som å feire med flere kjente tilstedet. Jeg har tenkt mye og lenge på denne feiringen, og vært veldig bestemt på at dagen må bli perfekt. Det er det første runde tallet som skal feires, samtidig som vi er på en ny plass. 

Hele sommeren har jeg vært redd for at annerledes er negativt. En ny plass er veldig annerledes, og bursdagsfeiringen vil verken bli den samme eller sammen med de som vanligvis har vært tilstedet tidligere. Jeg fikk en del tilbakemeldinger etter innlegget mitt «hvordan kan jeg toppe dette», da jeg la ut bilder fra bursdagen til Michelle i fjor. Tankene mine var vel ikke akkurat at jeg nødvendigvis trenger å toppe den bursdagen på kaker og dekorasjon. Mine tanker lå helst på hvordan bursdagen sett fra Michelle sine øyne ville være. 

Vil hun sitte igjen med det samme smilet rundt munnen etter denne bursdagen, som hun gjorde i fjor? For det er det eneste som betyr noe for meg. Jeg er så redd for at hun skal kjenne på at noen eller noe mangler denne dagen. Denne sommeren har heldigvis mye skjedd, og Michelle har fått veldig mange gode venner, både store og små. Michelle har selv gitt ut bursdagsinvitasjoner til nye hun har blitt kjent med, som skal komme å feire dagen sammen med oss om ikke lenge! 

Jeg begynner å bli rimelig sikker på at dagen kommer til å bli like bra som i fjor, og at smilet til prinsessa vil være på plass. Hun har selv valgt ut at tema for 5-årsdagen skal være i gull. Nå sitter jeg å planlegger både pyntingen, godteposer og leker vi skal lage i stand. Jeg kjenner jeg gleder meg veldig mye, og vet at Michelle gjør det samme. Ingenting er som en skikkelig bursdagsfeiring rett før barnehagestart! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar