hits

JAN´S MINDRE VIKTIGE BARN

31.07.2016 - 21:00 Ingen kommentarer

inneholder reklamelinker

Mange av dere lurer på hva vi egentlig bruker dagene til her hjemme, og sannheten akkurat nå er at den stort sett bare går til oppmerksomhet til barna og ikke minst planlegging av en fødsel som virkelig begynner å nærme seg. Men nå som sommerferien går mot slutten, og ungene skal inn i barnehage vil vi plutselig sitte med ganske mange flere timer til overs.

Jeg vil nok ha masser å gjøre med den lille som ankommer, i tillegg til at jeg har bloggen som krever en del planlegging, iallefall når fødsel og barseltid er i gang. Jan derimot kom faktisk inn i dette forholdet med det han da kalte "sin lille baby" nemlig Shoppic.noSommeren 2015 startet han og en kompis Shoppic.no, med idee som skulle gjøre det enklere for alle oss å spare penger når vi handler på nett.

Shoppic er enkelt og greit en tilbudsportal som viser deg en oversikt over de beste tilbudene som finnes akkurat nå, og som ved et enkelt klikk gjør at du får tilgang til de beste salgene fra blant annet Nelly, BliVakker, GetInspired, Sportamore osv. Det er rett og slett superenkelt, og jeg anbefaler dere alle å gå innom Shoppic.no hver gang dere har planer om å handle på nett. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar