hits

VINN GOODIEBAG TIL VERDI 5000 KR!

Reklame

Min favoritthøvel gjennom de siste tre årene, nemlig Shai Barberhøvler holder akkurat nå på med en stor trekning blant alle som bestiller en prøvepakke med barberhøvler. Jeg har jo en rekke ganger tidligere på bloggen anbefalt høvlene, nettopp fordi jeg selv bruker og har brukt de ukentlig de siste tre årene. Barberhøvlene fra Shai er simpelthen de høvlene som har gitt meg det jevneste og beste resultatet når det kommer til barbering.

Akkurat nå kan du teste Shaihøvlene ved å bare betale for porto (49,-) på første forsendelse. Jeg anbefaler deg virkelig å bestille en testpakke, og skulle du ikke bli fornøyd kan du når som helst stanse abonnementet ved å kontakte kundeservice. Bestill en prøvepakke nå, det er nesten gratis, og du betaler kun 49,- for frakt. Skulle du bli like fornøyd som meg, mottar du ny forsending neste kvartal for bare 299,- + frakt 49,-. Du bestiller en testpakke for kun 49,- HER!

PS. Alle som bestiller en prøvepakke er automatisk med i trekningen av en goodiebag til en verdi av 5000 kroner. Goodiebagen inneholder blant annet favoritter fra Marc Jacobs, RayBan og Holzweiler. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar