hits

KJÆRE ANNA

29.07.2016 - 21:00 Ingen kommentarer

Kjære Anna. I dag kjenner jeg at jeg har noe jeg trenger å fortelle deg. Noe som jeg ønsker at hele verden skal vite, og som jeg virkelig mener at du fortjener å høre. Vi to har vært igjennom skrekkelig mye de siste årene, men kanskje aller mest det siste året. Felles for oss begge er at vi begge er sterkest i motbakke, og det synes jeg virkelig har kommet til syne den siste tiden.

Jo flere problemer, jo sterkere holder vi hender. Det er på en måte vårt symbol på motstand. Ingen er sterkere en oss når vinden blåser. Jeg elsker deg virkelig, og er så utrolig stolt av deg. Du er klippen i familien vår, du er en helt fantastisk mamma, og ikke minst er du kjæresten jeg alltid har drømt om. Jeg har ikke ord for hvor beundringsverdig du er, og måten du slipper verden inn i livet ditt er til inspirasjon for veldig mange flere en du tror. Det skrives og snakkes mye om deg, men en ting er sikkert. Man skal lete lenge for å finne en sterkere kvinne en deg. 

Jeg klarer ikke alltid sette ord på hvor glad jeg er for å ha deg. Av og til synes jeg det er lettere å fortelle deg, enn å skrive til deg. Men disse ordene er til deg, og de viskes ikke bort. Jeg vil du skal vite at jeg elsker deg for akkurat den personen du er. Med all bagasjen du har med deg. En ubetinget kjærlighet, som blomstrer hver eneste dag. Smilet ditt kommer med tettere mellomrom om dagen, og vi er så heldige som får ha denne tiden sammen. Den lille tiden vi har igjen som familie på fire.

Du fortjener virkelig å bli behandlet som en prinsesse. Og du skal vite at jeg gjør alt i min makt for å være den beste jeg kan for deg. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte, og jeg er deg evig takknemlig for å få være en del av denne fantastiske familien. Jeg gleder meg til hva enn fremtiden måtte bringe, jeg gleder meg til enda flere minner, enda flere smil, og enda mer kjærlighet. Kjære Anna, jeg elsker deg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar