hits

BEHOLD DET DU HAR KJEMPET FOR!

reklame

Sommeren kan være en kamp for mange tenåringer. En evig kamp for å oppnå den fresheste brunfargen før skolen begynner igjen i August. Felles for oss alle er at vi stort sett ser bleike og trøtte ut når sommeren avtar og vinteren nærmer seg. En løsning på problemet kan være å booke inn 3-4 turer i året til Kanariøyene, men det blir nok rimelig dyrt for de fleste.

Løsningen jeg har benyttet meg av de siste årene er Betacaroten, og i år er det Jan som har hoppet på trenden. Han har store planer om å holde brunfargen hele året gjennom. Jeg har tidligere skrevet innlegg om min begeistring for Betacarotene Ambre, som jeg mener har det soleklart beste produktet på markedet. Ikke bare fungerer det skrekkelig bra, men det er i tillegg et veldig rimelig produkt. Responsen fra leserne mine som har bestilt prøvepakke har vært helt fantastisk, og derfor synes jeg det er supergøy å få fronte produktet igjen.

Akkurat nå kan du prøve produktet! Det er nesten gratis, og du betaler bare 39,- kroner for første forsendelse. Prøvepakken kan du bestille her! Etter du har mottatt prøvepakken vil du annen hver måned motta to nye pakker med Betacarotene-Ambre, for bare 299,- inkludert frakt. Du kan når som helst stanse abonnomentet ved å kontakte kunderservice. Hittil har over 2000 av mine lesere testet prøvepakken, med utrolig gode tilbakemeldinger! Prøv en testpakke HER du også!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar