hits

JEG BLIR STRAFFET MED DÅRLIG SAMVITTIGHET

29.06.2016 - 15:00 Ingen kommentarer

Har du noen gang følt at du kunne gjort noe bedre? At du har stått i en situasjon der du hadde valget om å hjelpe noen, men så gjorde du det ikke. Jeg elsker å kunne hjelpe andre mennesker, og gjør det gladelig uansett hva det måtte være. Hvis jeg kan hjelpe noen andre, så ser jeg på det som en gave, og setter av alt tid og penger i verden til å gjøre dette. Jeg vil hjelpe alle som trenger min hjelp, men jeg kan ikke hjelpe noen jeg ikke vet trenger hjelpen min. Jeg sitter derfor igjen med dårlig samvittighet nå, og føler jeg kunne gjort noe annerledes.

Jeg klippet bort veldig mye av håret mitt for to dager siden, og tenkte ikke over dette. Jeg trengte en ny start selv, og tenkte ikke over at jeg kunne gi noen andre en ny start på samme tid. Jeg gikk derfor fornøyd ut fra frisøren, og følte meg ikke dum på noen måter. Jeg visste ikke at jeg kunne hjelpe deg. Da jeg kom hjem å la ut bilde av det avklippede håret mitt på gulvet, blir jeg straffet med dårlig samvittighet, fordi jeg i etterkant får beskjed om hva jeg burde gjort med dette avklippede håret. 

Jeg burde gjerne tenkt tanken på at det går ann å gi bort håret til noen som kan bruke det videre. Men sannheten er at jeg dessverre ikke tenkte den tanken. Jeg ville selvfølgelig ikke ha kastet håret mitt i søppelet om jeg visste at det kunne være med på å hjelpe noen andre! Man lærer vel bare av egne feil, og det er ingen tvil om at jeg kommer til å tenke på dette neste gang jeg klipper av meg mye hår. Jeg ville selvfølgelig ha hjulpet alle jeg kan, om jeg bare visste jeg kunne! 

Takk til dere som fikk meg på tanken, og jeg kan dessverre ikke gjøre noe med det som allerede ikke er gjort. Jeg kan bare endre ting som skjer fremover, og gjerne legge litt vekt på dette tema heller. Jeg tror det er fåtallet som i det hele tatt tenker på dette når de selv klipper seg. Jeg vil med det samme også takke for utrolig mange fine tilbakemeldinger på det nye håret mitt. Det er alltid gøy å lese gjennom fine tilbakemeldinger, spesielt når man har gjort noe nytt med seg selv! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar