hits

PROBLEMER RUNDT MIDDAGSBORDET

28.06.2016 - 21:30 Ingen kommentarer

Reklame

Jeg tror veldig mange hjem sliter med en spesiell ting rundt middagsbordet. Et problem som har eksistert lenge i denne familien, og som kanskje er blitt enda tydligere etter at Jan kom inn i hverdagen vår. Det er rett og slett fisk og skalldyr. Hverken jeg eller Michelle er veldig begeistret for fisk, og vi begrenser oss til laks og fiskekaker innimellom.

Jan er ganske opptatt av fisk, og at både jeg og barna får i oss nok Omgea-3 i hverdagen. Det konkluderte vi ganske raskt med at vi aboslutt ikke fikk. Men så kom vi opp med en løsning. Hele familien har nemlig begynt å ta kostillskuddet Nordic Krillolje! Som igjen gjør at vi daglig får i oss de viktigste omega-3 fettsyrene og antioksidantene. Jeg har alltid vært veldig kritisk til kosttilskudd, men nå har jeg testet produktet i en drøy måned og er storfornøyd. En rekke studier verden over konkluderer med den gunstige virkningen omega-3 har på helsen, og offentlige anbefalinger fremhever hvor viktig det er med tilstrekkelig tilførsel.

Dersom du ønsker å bestille en prøvepakke kan du gjøre det HER! Det er nesten helt gratis, og du betaler kun 39,50,- for frakt. Etter velkomsttilbudet vil du annen hver måned motta 2 bokser à 60 kapsler til kun kr 175 pr. boks (totalt kr 350 + porto 39,50). Det er ingen bindingstid, og du kan når som helst si opp abonnentet, da gir du enkelt beskjed via kundeservice. Du kan lese mer, og bestille din prøvepakke HER! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar