hits

EN MAGISK OPPLEVELSE

28.06.2016 - 15:00 Ingen kommentarer

I dag har vi gjort noe spennende. Jeg kjente en stor spenning i kroppen i dag tidlig, og kan tenke meg at spenningen var minst like stor i den lille kroppen til Michelle når hun våknet i dag tidlig. I dag skulle vi nemlig for aller første gang gå på besøk i den nye barnehagen hennes her på sørlandet. Michelle har vært litt nervøs, fordi hun ikke kjente noen i barnehagen hun skulle begynne i, noe som er helt forståelig. Jeg kjenner selv at jeg er veldig redd og usikker når jeg skal møte nye mennesker. 

Etter 20 sekunder i den nye barnehagen hadde Michelle og en annen jente virkelig funnet tonen. Det var en helt magisk opplevelse å se hvor godt de klaffet sammen fra første stund. Både Jan og meg var tilstede i barnehagen under hele besøket, og fikk bli kjent med avdelingen selv også. Etter en stund trakk vi oss ut på gangen litt, slik at Michelle kunne få muligheten til å prøve seg litt alene sammen med gjengen mens de spiste. 

Michelle var strålende fornøyd, og fikk seg to nye gode venner. Hun ville ikke gå igjen, så det må vel tyde på et fantastisk første inntrykk på barnehagen fra hennes side. Jan og meg var helt i sjokk over hvor gått Michelle ble tatt i mot av de andre barna. Det skal liksom alltid være en trygghet på at de voksne skal ta de nye barna godt i mot, men man kan aldri garantere at barna er like flinke til det. Så disse jentene imponerte meg veldig, og fikk Michelle til å bli trygg i barnehagen fra første stund. 

Hun gleder seg mildt sagt, til å starte her i august, og jeg gleder meg på hennes vegne. Det er alltid bra med en positiv opplevelse, og dette var virkelig en mye bedre opplevelse enn forventet. Man skal ha lov å være redd, usikker og tilbaketrukken den første dagen i ny barnehage. Jeg forventet at Michelle ikke ville forlate oss et eneste sekund, men der tok jeg heldigvis feil. Det blir godt å sende henne i barnehagen til høsten, og det føles fantastisk å vite hvilken fin gjeng hun skal tilbringe hverdagene fremover sammen med! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar