hits

JEG HAR BEGRENSET MED ALENETID

27.06.2016 - 18:00 Ingen kommentarer

Jeg fikk et spørsmål her om dagen som jeg fikk veldig lyst til å svare på. Jeg fikk et spørsmål om jeg aldri er alene. Sannheten er nei, jeg er som regel aldri alene lengre. Etter at Jan og meg ble samboer i fjor, så har jeg vært svært lite alene. Vi har barna rundt oss hele tiden, og om vi ikke har de rundt oss så er vi som regel sammen uansett. Jeg er veldig lite glad i å være alene. Jeg trenger ikke like mye alenetid lengre. Jeg trives forferdelig godt i Jan sitt selskap, og vil heller være sammen med han, enn å sitte alene i sofaen. Heldigvis er vi to veldig like når det kommer til dette. 

Samtidig som vi selvsagt må ta oss litt tid for oss selv inne i mellom. Alenetiden min bruker jeg som regel på å jobbe, eller gjøre noe nyttig. Jeg tar meg gladelig av husarbeid i stedet for å sitte på rumpa og se en film alene. Jeg liker ikke tanken på å være alene, og er på mange måter blitt avhengig av å ha Jan rundt meg. Ikke fordi jeg trenger hjelpen hans, eller at vi nødvendigvis skal snakke sammen. Det å ha han rundt meg gir meg en ro i kroppen. 

Gjerne rart å sitte å si at jeg er avhengig av et annet menneske, men det er sånn det er blitt. Jeg kan fint klare meg en time og to uten å være sammen med Jan, men jeg kjenner savet når han er borte utrolig fort. Det burde ikke være mulig å savne noen etter kun bare noen timer, men jeg gjør det. Vi er ikke vandt til å være borte fra hverandre, og er blitt bortskjemt på tiden vi faktisk har sammen i løpet av døgnet. Vi står opp sammen, jobber hjemme ifra sammen, passer barna sammen, og legger oss sammen. Det er blitt en behagelig hverdag. 

For de aller fleste så tror jeg at tanken på «å bli lei av hverandre» fort dukker opp når en tenker på forholdet til Jan og meg. Det er helt forståelig, fordi det egentlig er veldig unormalt å være så mye sammen med mannen sin. Vi er bare takknemlige, og klarer å sette pris på tiden vi får sammen. Vi var bestevenner lenge før vi ble et par, og nyter tiden vi får tilbringe sammen, om det så er rundt middagsbordet, eller på kontoret uten å si et eneste ord til hverandre. Vi er i alle fall sammen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar