hits

EN TUR TIL KRISTIANSAND SYKEHUS

27.06.2016 - 11:00 Ingen kommentarer

Jeg har alltid tenkt at mine barn vil bli født i Stavanger, men i går ble det en tur til Kristiansand sykehus. Både jeg, Michelle og William er født i Stavanger, og jeg trodde vel aldri at jeg ville føde i en annen by enn der. Nå som livet vårt har tatt veien til Kristiansand, betyr det også at livet til en liten gutt også skal starte her. Vi hadde en prøvetur til sykehuset i Stavanger, før vi bestemte oss for å flytte sørover.

Vi måtte jo derfor ta en prøvetur til sykehuset her i Kristiansand også. Jeg har faktisk aldri sett dette sykehuset før, og det var veldig deilig å få muligheten til å se det en gang før det virkelig gjelder. Det vekket mange tanker i meg å se stedet som vi kommer til å møte vår lille gutt for aller første gang. Jeg fikk en følelse av at det overhodet ikke er lenge igjen til vi sitter her som trebarnsforeldre.

Han er snart en del av hverdagen vår i egen person. Jeg gleder meg så utrolig mye, samtidig som jeg selvfølgelig har noen tanker som bekymrer meg litt også. Vil fødselen gå bra for både barnet og meg? Vil barna få en fin opplevelse med å bli storesøsken på ny? Jeg har tusen tanker, og det å se plassen jeg kommer til å føde gjorde tankene veldig mye klarere. 

Tankene på å pakke fødebaggen slo meg, og ikke minst tanken på hvordan vi skal gjøre det med barn og barnevakt om fødselen skulle startet på natten. Plutselig så er det ikke så mange uker igjen, og det ble veldig mye mer ekte. Etter sommeren er ferdig så er han her sammen med oss. Det er under 13 uker igjen til termin, og man vet aldri når babyen har planer om å komme! Det er nok ikke denne uken, eller i løpet av neste måned, men langt unna er det ikke! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar