hits

JEG BÆRER PÅ MYE NÅ!

26.06.2016 - 15:00 Ingen kommentarer

Det er veldig tydelig at vi er hjemme fra ferie igjen nå. Tankene faller tilbake, og stresset kommer. Tanken på flytting, og alt som må ordnes er en god følelse, samtidig som jeg ikke skal nekte for at det ikke er en lett jobb når jeg går gravid. Dette er tross alt min andre flytting til nytt hus mens jeg går gravid i dette svangerskapet. Det å gå gravid er ikke bare lett, som det ser ut til på film, dessverre det finnes en rekke ting som går mot deg på veien. 

Selv om et svangerskap skal være en fantastisk opplevelse, så er det også en veldig stor belastning på kroppen. I tillegg til alt som kan plage kroppen fysisk gjennom svangerskapet med hovenhet, bekkenplager, kynnere og smerte, er det også veldig mye psykisk som forsterkes. Hormonene og tankene blir så mye mer intense, og bekymringene er på plass som aldri før. Det er kroppens fine måte å gjøre seg klar på å bli mamma på. 

Det er derimot ikke like fint å ha så mye følelser i kroppen, når andre ting kommer i veien. Jeg har alltid hatt noe over meg gjennom hvert eneste svangerskap jeg har gått. Den fantastiske tiden har blitt holdt tilbake av andre ting som har tatt tårene mine. Gjennom svangerskapet med Michelle var det presset på abort og alt rundt dette som gav med depresjon, etterfulgt av en fødselsangst. Svangerskapet med William var det mye på privaten igjen, og jeg måtte stille i retten høygravid..

Nå er det anmeldelser, rettsak, og en redsel som bor inni meg igjen. Jeg bærer på veldig mye om dagene, der jeg egentlig bare skulle fått lov til å kunne nyte svangerskapet, nytt hus, ny by, sommeren, barna og kjæresten min. Jeg har alt en person kunne ønske seg, men jeg har dessverre også mye mer, som jeg ikke unner noen andre. Et helt last med bekymringer og en bakgrunn jeg selv ikke kan leve med lengre. Jeg har tatt det stege å fortelle, nå er det en lang prosess med å komme seg videre, og den er i gang.

Jeg nekter å la dette ødelegge enda et svangerskap. Jeg nekter å la dette ødelegge den fantastiske tiden vi nå har i vente. Jeg bærer mye, og jeg kjenner seg at jeg aldri hadde klart dette om jeg ikke var sterk. Jeg er utrolig sterk, som nok en gang står i stormen. Men denne gangen står jeg ikke alene. Det er nok nettopp det som skiller seg ut denne gangen. Jeg har en fantastisk mann med min side, som er klar for å ta hverdagene sammen med meg på godt og vondt. Samtidig som jeg har et helt nettverk her som er glad i både meg og barna, og bryr seg om at vi skal ha det bra. Og ikke minst, jeg har advokater og organisasjoner som skal ta vare på meg fremover. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar