hits

DET ER VIKTIG Å LYTTE TIL KROPPEN!

23.06.2016 - 16:00 Ingen kommentarer

Sponset

Dagene går mot slutten her nede i ferieparadiset, og jeg kan vel med trygghet si at dette er den beste ferien både jeg og barna har hatt noen sinne. Jeg har egentlig ikke hatt noen slike typisk ferier tidligere, og syns derfor det er fantastisk og kunne oppleve de sammen med Jan, barna, og besteforeldre. Jeg har vel egentlig funnet ut at feriene ikke blir bedre enn man klarer å gjøre dem til selv. Et stort smil, og godt humør hjelper veldig på alle sin trivsel på ferien. 

Jeg har tatt meg noen pauser i løpet av dagene til å slappe av, både for å få tankene fri til å tenke litt på egne ting, samtidig som jeg har søkt dekning for solen. I denne varmen så er det veldig viktig å kunne kjenne på kroppens egne behov, og hva kroppen selv trenger. Det som er enormt viktig å huske på i varmen er å få i seg nok drikke. Jeg har derfor tatt meg en liten pause i dag med en forfriskende Farris! 

Visste du at Farris faktisk har null kalorier? Det er forfriskende å kunne slappe av i sommervarmen med en deilig kald Farris. Selv sitter jeg nå her i skyggen på terrassen med en Farris med smaken av lime, og nyter livet! Farris Bris har faktisk en nyhet nå i sommer, de skal lansert en Farris Bris med ny smak som nå er kommet i butikkene! Jeg gleder meg til å smake Farris med appelsin og grapefrukt! Du kan besøke Farris sin egen facebookside HER! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar