hits

JEG KAN FREMDELES SMILE OG LE

31.05.2016 - 19:00 Ingen kommentarer

Den siste tiden har det skjedd mye. Mye mer enn jeg noen gang har opplevd tidligere på en gang. Jeg har tusen millioner ting som jeg går å tenker på. Både ting som gjør vondt, frustrasjon, fortvilelse, skuffelse, men sist men ikke minst mye glede oppe i det hele. Jeg er utrolig stolt over hvordan vi i denne perioden har klart å unngå å la ting påvirke de små. De har hatt noen fantastiske dager, selv om ting ikke har vært så greit for meg. Jeg har trukket meg unna når jeg har følt for det, mens barna har vært med Jan og besteforeldre her nede på sørlandet. 

Vi har allerede startet sommeren vår, og har vært her nede i snart to uker allerede. Vi kommer til å holde oss her nede en god stund. Vi trives her, og barna trives her. Planen var egentlig å starte med innspilling denne uken hjemme i Stavanger, noe som ikke er blitt aktuelt etter at situasjonen er som den er. Jeg skulle også feire 20 årsdagen min som bare er noen dager unna, i Stavanger med venner på fredag, noe som heller ikke blir noe av. Bursdagen min vil heller bli feiret med Jan og barna på selve dagen her i Søgne. 

På en tid som nå så er det viktig at jeg klarer å tenke på en dag om gangen. Jeg tenker at det viktigste for meg i disse dager er å se og vite at barna kan ha det gøy. Michelle får meg til å smile og le, og William er stadig mer og mer kjærlig, og sjarmerer ofte med sine herlige smil. Hverdagen vår går fremdeles rundt, og jeg er den samme. Jeg kan åpne meg på kveldene, og vise at jeg er sårbar og har det vondt, men på dagene er det viktig å være mamma. Jeg har et ansvar oven for mine barn, uansett hvor tøffe dagene kan være.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar