hits

EN LITEN ISABELLA ELLER EN LITEN ETHAN?

31.05.2016 - 16:30 Ingen kommentarer

I disse dager har navn vært et stort tema hjemme. Michelle har fått vite navnet på babyen som vi har bestemt til den lille, og syns det var helt nydelig. Både Jan og meg syns navnet hørtes hundre ganger bedre ut når Michelle sa det, enn når vi selv har snakket om det. Hun sier det på en helt spesiell og skjønn måte. Hun har også sin egen måte å si navnet William på, men jeg har vel egentlig aldri reagert noe særlig over dette før nå. Hun har et unikt tonefall i det hun sier det. 

Etter innlegget i går har jeg fått utrolig mange fine navn skrevet i kommentarfeltet, som er blitt gjettet på den lille i magen. Blir det en jente eller blir det en gutt, blir det en liten Isabella eller blir det en liten Ethan? Tusen takk for at dere klarer å gjøre denne tiden enda mer spennende for oss. Det er veldig koselig å lese alle de fantastisk skjønne navnene som kommer, og kanskje den lille skal hete nettopp det du har gjettet! Jeg kan innrømme at navn på M eller W er utelukket, så alt annet er en mulighet;)

Jeg ser flere reagerer på at jeg skriver «den» lille eller «en» baby, men dette har ingenting med kjønn og gjøre. Dette er vel mest hvordan jeg egentlig snakker selv, og uansett om man skal si «ei» på jente og «en» på gutt, så er det «en» som faller meg mest naturlig å skrive, uavhengig av kjønnet. En baby, eller ei baby. En liten fantastisk skapning er det uansett, og vi er i lykkerus over å snart bli foreldre til enda et mirakel! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar