hits

NAVNET PÅ DEN LILLE I MAGEN!

30.05.2016 - 21:00 Ingen kommentarer

Noe av det kjekkeste jeg vet i graviditeten er å finne gleder på veien, som minner meg på at jeg gleder meg til den lille babyen i magen kommer. Noen ting gjør meg mer babysyk enn andre, og for meg syns jeg det er utrolig gøy å tenke på babyklær, og handle inn ting til den lille. Nå som vi faktisk allerede har funnet navn på den lille er det blitt utrolig gøy å kjøpe inn personlige klær med navnet. Både smokker, bodyer, tepper og lekekasser med navnet på er bestilt, og jeg kjenner at jeg gleder meg mer og mer til å treffe babyen i magen. 

Jeg har funnet nettsider som selger helt utrolig søte babyting til den nyfødte, men også mye fint til de to eldre også. Michelle og William har fått matchende klær som babyen, med sine navn på, og jeg gleder meg til å avbilde dem alle tre i like klær med navnet sitt på. Jeg vet ikke hvorfor babyklærne klarer å få meg i godt humør, men jeg får en skikkelig god følelse av å bli kjent med den lille nykommeren vår på. 

Jeg føler at med å kjøpe inn klær og ikke minst babyutstyr er med på å forberede meg til å ta imot babyen. Jeg føler at jeg på mange måter får tiden til å gå fortere ved å stelle i stand med alt som skal ordnes før den lille kommer. Jeg har funnet flere favoritt butikker den siste tiden, og deler gladelig med dere om det er noen som vil ha en liten "mine favoritt baby - nettbutikker" innlegg! Hva tror du vår lille baby vil hete? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar