hits

GRAVIDOPPDATERING!

28.05.2016 - 21:00 Ingen kommentarer

Tiden går fremover, og lille i magen vokser hver eneste dag. Magen min har blitt veldig mye større den siste tiden, og gleden over den lille babyen er stor. Vi gleder oss veldig til å bli enda en liten i familien. Jeg kjenner liv hver eneste dag, og sparkene kan ses tydelig fra utsiden. Veldig stas. Jeg merker at jeg er mer og mer gravid, på kroppen, og den føles plutselig mye tyngre. 

Jeg har gått opp like mye i vekt frem til nå i dette svangerskapet, som jeg gjorde gjennom hele svangerskapet med William. Jeg har lagt på meg 11kg frem til nå. I svangerskapet med Michelle la jeg på meg 8 kg. Det betyr vel ingenting annet enn at jeg har et godt å sunt svangerskap. Vekten min er nemlig den samme som i alle graviditetene mine, det som er forskjellen fra nå og tidligere, er vekten min før graviditetene. 

Jeg var på svangerskapskontroll hos Jordmor forrige uke. Vi fikk høre på hjertelyden og alt var akkurat som det skulle. Det er alltid en god bekreftelse å få vite at babyen i magen har det bra. Jeg har ikke vært noe bekymret de siste ukene, ettersom at dette er en like aktiv baby som både Michelle og William har vært. Det er godt for meg å kjenne på den bekreftelsen alene. Det er aldri gøy å være bekymret. 

Nå har vi kommet godt i gang med innkjøp av babyklær. Endelig har jeg fått kjenne på den følelsen av at vi faktisk skal bli en til. Tanken tidligere har vært veldig uklar, mens nå snakker vi om dette barnet med navnet. Ja, det stemmer, vi har faktisk bestemt navnet allerede! Vi har hatt det i tankene våre de siste månedene, og har vært veldig enige om dette fra vi visste kjønnet på babyen. Navnet på den lille er også noe Jan og meg har valgt å holde for oss selv. 

Når det kommer til å røpe kjønnet så har dette blitt litt utsatt av andre ting som har kommet opp. Vi har følt at en sånn fin nyhet, ikke skal måtte komme mellom alt det triste og dumme som nå står på. Vi har derfor ikke laget videoen ennå. Nå som det virkelig begynner å bli sommer, så er det godt mulig at vi får muligheten til å lage videoen ute i finværet. Jeg holder dere oppdatert. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar