hits

SLIK RØPER JEG KJØNNET PÅ BABYEN!

30.04.2016 - 16:00 Ingen kommentarer

De siste månedene har det vært mange spørsmål om kjønnet på den lille i magen. Spørsmålet går igjen hos både ukjente og familie og venner som lurer på om det er rosa eller blå som skal kjøpes inn. Vi har hatt et par fantastiske uker med hemmeligheten som svært få vet om. Det har vært utrolig deilig å kun tenke på oss og den lille i magen, uten at alle vet like mye som oss om det nye familiemedlemmet vårt. Den siste tiden har jeg derimot startet å dele mine tanker om hvordan jeg har sett for meg at vi annonserer kjønnet på den lille. 

Jeg har tenkt mye på at jeg ønsker å lage en video, på samme måte som vi annonserte graviditeten egentlig. En video der dere ser hvor lykkelige vi alle fire er for å bli enda en liten i flokken. Vi gleder oss veldig til å bli en til, og syns det er utrolig stas å dele gledene med dere på veien. Derfor har jeg vært veldig tydelig på at jeg har et ønske om å dele kjønnet, før barnet kommer til verden, jeg ønsker bare å gjøre det på en «riktig» og koselig måte. 

Jeg har flere tanker om hvordan jeg egentlig ønsker å lage videoen, men dette er jo noe som krever litt arbeid. Samtidig så har jeg flere ulike ideer som jeg syns hadde vært gøy. Derfor handler det vel egentlig bare å velge den måten både jeg og Jan syns virker kjekkest for oss å dele nyheten om kjønnet på. Det er jo veldig spennende hele prossesen egentlig, med tanke på at det er så utrolig mye nytt, uansett hvor mange barn man har fra før. Vi har en jente, og vi har en gutt. Jeg føler at kjønnet på den lille i magen er med på å bestemme hvordan vi velger å annonsere det på. 

En video der barna er inkludert i annonseringen av kjønnet er viktig. De er en stor del av hele denne graviditeten og skal selvfølgelig få være med på en hver annonsering. Samtidig syns jeg det er kjempe viktig at både Jan og meg er med i videoen, sånn at dere kan oppleve hele familien vår samlet. Og forhåpentligvis få et inntrykk av gleden vi deler sammen over å dele babykjønnet med dere! Om du ikke ennå har sett videoen av at vi annonserte graviditeten, kan du se den her!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar