hits

10 SYKE TING ANNA HAR SAGT UNDER GRAVIDITETEN

29.04.2016 - 18:00 Ingen kommentarer

Nå har Jan tatt seg den friheten til å skrive en liste med morsomme ting jeg har sagt til han disse månedene i graviditeten. Nå er jeg halveis, som vil si at jeg sikkert kommer til å si mye mer gjennom de siste månedene, men her er i alle fall ting han har fått tid til å liste ned frem til nå. Jeg syns det er utrolig morsomt å se hvilke ting han har tatt med, fordi selv så har det jo vært helt naturlig for meg å komme med disse kommentarene. En ting er sikkert, Jan lærer noe nytt om graviditeten for hver eneste dag!  Ønsker å sende ut et smil til alle, og ønsker dere en riktig god helg! 

1. "Ups, jeg tisset på meg!" At Anna går rundt å sier dette, er plutselig blitt helt normalt. Første gang hun sa det tenkte jeg vel at det umulig kunne være akkurat det hun sa, men jo det var det! Det har skjedd flere ganger, og jeg er sikker på at jeg ikke har hørt det for siste gang denne graviditeten! Jeg kunne vell egentlig hatt et innlegg med "Annas 10 måter for å forklare at hun tisser på seg"

2. "Det er veldig skummelt å nyse når jeg ikke har på truse... fordi det er mye lettere å tisse på meg da". Ja, Anna hadde vært i dusjen her om dagen, og gikk rundt i morgenkåpen, naturligvis uten undertøy. Plutselig så nøys hun, og så litt forskrekket ut der hun sto, så kom det en litt uventet setning ut munnen hennes..

3. "Jeg MÅ ha 2 avokadoer nå" Sagt klokken 22:40 en torsdagskveld. Jepp, jeg har jo selfølgelig tilbudt meg å skaffe alt hun måtte ønske, og blir veldig glad om det faktisk er noe godt hun skal ha, for da kjøper jeg gjerne med noe godt til meg selv. Men i det siste har det gått i rare ting som Avokado og knekkebrød...

4. "Jan, jeg dør av sult nå, jeg må ha mat!" En typisk ting hun sier om kvelden, jeg forklarer at jeg selfølgelig kan kjøpe hva hun måtte ønske til alle døgnets tider. "Hva har du lyst på vennen?" - "Årrh, ingenting." 

5. "Årh, nå fikk jeg sykt lyst på noe godt" - En setning som vær eneste gang får meg i godt humør, og jeg øyner et håp om at vi faktisk skal kose oss med noe snop en sen torsdagskveld. Før hun følger opp med setningen "Faktisk fikk jeg veldig lyst på små tomater egentlig." ........

6. "Jan, se så stor magen er i dag!" Jeg bekrefter og synes det er kjempestas, hun følger opp med å bli sur. "Synes du jeg er tjukk eller?" Jeg trekker meg tilbake og forklarer at nei selfølgelig ikke, magen er faktisk nesten ikke synlig i dag! 

7. "Stooooopp" Annas avbalanserte måte å kommunisere følgende: "Kan du stoppe bilen Jan, jeg må tisse og for alles skyld bør jeg ikke tisse ned i setevarmeren" 

8. "Kan du sjekke nesen min" Smått hysterisk er vi på et kjøpesenter med et par hundre mennesker, Anna forklarer høylytt at jeg må sjekke henne for neseblod, igjen.

9. "Se så liten magen er i dag Jan"! Jeg bekrefter nikkende og sier at hun ser helt fantastisk ut, før hun tydelig presiserer. "Ja, men jeg ER gravid Jan. Husk at det er en baby der inne! Jeg har faktisk veldig vondt i magen i dag!" 

10. "Vist det lukter fisk i huset vårt Jan, da sover du ute i natt!" Under graviditen har Anna en rimelig heftig luktesans, og er veldig lite interessert i noe av den maten jeg liker. Jeg foreslo fiskekaker en dag, hun var helt enig, så lenge jeg lagde disse utendørs. Det snødde denne dagen...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar