hits

JEG HAR NOE Å DELE MED DERE!

29.04.2016 - 10:00 Ingen kommentarer

reklame

I dag er faktisk ingen vanlig fredag. Som noen av dere kanskje allerede har sett har noen av de største nettbutikkene i Norge lagt opp til tidenes shoppingdag for alle som elsker shopping. Skjønnhetsgiganten Blivakker.no som er Norges desidert største skjønnhetsbutikk gir dere derfor 25-80% på absolutt alle varer frem til midnatt! Dette gjelder også merker som BareMinerals, GHD og NYX! Dette salget varer som sagt KUN frem til midnatt, og du finner alle tilbudene her!

Green Friday heter dagen, og er vårens svar på Black Friday som dere sikkert kjenner igjen fra november. Med andre ord, dette er sesongens desidert største salgsdag hos BliVakker, og en utmerket dag for å handle inn alt du trenger. Kanskje er du ekstra smart, og tar med deg alle produktene du trenger før sommermånedene møter deg i døren.

Jeg har valgt ut mine favoritter, et par nye produkter som jeg har lyst til å prøve ut, og mine faste produkter som jeg ikke kan leve uten. BareMinerals er foundation nr 1 for meg, og har vært det de siste årene.

Jan har jobbet i BliVakker tidligere, og viste meg da en Shampoo og Balsam han selv mente var helt fantastisk. Det er disse flaskene fra Agadir Argan Oil. De etterlater det mest silkemyke resultatet jeg noensinne har opplevd, og lukter i tillegg helt himmelsk. 

Ellers har jeg forelsket meg i produktene fra Ole Henriksen, og bestemte meg for å teste ut to nye produkter der. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar