hits

VAR JESUS OGSÅ ET SEXSYMBOL?

14.04.2016 - 12:00 Ingen kommentarer

Hvordan kan du mene at barn tar skade av et bilde der jeg viser mindre en det gjennomsnittet gjør på en badestrand? Hvordan kan du mene at et så uskyldig bilde faktisk skal få skylden for at barn sender nakenbilder til hverandre? 

Og når ble alle bilder som inneholder litt hud forbundet med sex, og ikke minst, hadde dere blitt like provosert om Jan la ut samme bilde? Er vi enda der at kvinnene ikke får vise noe hud, og at all kvinnehud er synonymt med seksualitet og nakenhet. Jeg får høre at jeg desperat er ute etter oppmerksomhet, men ser dere ikke at jeg prøver å ta opp en kamp mot denne seksualiseringen av kvinnekroppen.

Også over til en annen kamp, som jeg tror det er umulig å vinne. Men du som skriver at du synes synd på barna mine som kommer til å google sin mor når de blir eldre og finne et slikt bilde. Vet du hva, jeg tror de barna som får se hva deres foreldre kommenterte i offentligheten på internett vil få vesentlig større problemer, enn de som fikk se moren sin ta en kamp mot et kvinnesyn som jeg synes fortsatt henger igjen fra 1950. 

Har dere aldri vært i en svømmehall, der dere ser nakne kropper i dusjen til villt fremmede mennesker. Har du noen gang sett på det som seksuelt? At du ser puppene henger, og hvilken nippelfasong eller hvor mye hår de har nedentil, har dette vært taumatisk? Alle har sett sine foreldre nakne, og alle har sett noen andres kropp naken, uansett alder eller kjønn. Vi er mennesker og ble født nakne alle sammen, om jeg ikke tar helt feil. 

Jan fortalte meg forresten at de på hans barneskole hadde et gigantisk bilde av Jesus der du tydelig så kjønnsorganet hans. Tror du noen av elevene der som sender nakenbilder i kveld, skylder på det bildet? Eller var det bare fordi han var mann? Jesus henger i kirken her på Tasta på et stort kors fremme på alteret, der han bare har et lite tørkle foran tesiklene, har noen tenkt at han sendte ut feil signaler til de små barna som er med barnehagen og barneskolen på julegudstjeneste? 

Hvorfor er det så mye mer forferdelig at mine barn skal se bilde av meg i dusjen på nettet når de blir eldre, enn at nabobarna finner sine foreldre? Når ble det verre eller mer galt å vise kropp? Jeg husker fra jeg var mindre at mer enn halvparten av damene på stranda lå og solte seg toppløse, uten å skjule noe. Viser bildet mitt mer enn disse damene jeg sikter til på en solskinnsdag gjør, foran barn i alle aldre? 

Hadde jeg postet et bilde der jeg tilfredstilte meg selv, eller viste nippel, så er kritikken og tilbakemeldingene forståelige. Men når man skal dra det så langt som å beskylde meg for å være grunnen til at 10-åringer sender nakenbilde, er det ikke ok. Kan jeg i samme slengen spørre hva i alle dager en 10-åring har en mobil eller nummeret til noen i motsatt kjønn for? Hvis en 10-åring tar seg til rette med å sende nakenbilde, så er det mye som er feil i livet deres. Det sier vel mer om foreldrenes oppdragelse på dem, enn min blogg og mammarolle. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar