hits

HVOR BLIR DET AV BABYMAGEN MIN?

31.03.2016 - 11:00 Ingen kommentarer

Jeg ser meg selv i speilet, og spør, hvor blir magen av? Jeg er nærmere 4 måneder på vei, og det finnes ikke en eneste endring på kroppen. Skal man ikke få magen tidligere enn de forrige graviditetene  man har gått gjennom? På denne tiden med William, var magen min allerede kjempetydelig babymage, mens nå finnes den ikke. 

Før jeg annonserte at jeg var gravid fikk jeg utrolig mange kommentarer på at jeg hadde lagt på meg, og spørsmål om jeg var gravid. Som dere sikkert forstår nå, så var det bare klærne jeg gikk i som gjorde at jeg så større ut enn jeg pleier, for her finnes det ennå ikke en babymage, og da kan det umulig ha vært en mage der for over en måned siden. 

Jeg ville så gjerne vise frem litt babymage, og vise dere første magebildene osv. Men sannheten er at jeg ikke har tatt et eneste bilde av magen min enda. Før nå, og det er ikke akkurat så veldig «babymage». Jeg har lyst til å vise dere måned for måned bilder gjennom graviditeten min med William, før jeg får sjansen til å dele flere bilder av magen min fra dette svangerskapet. Forhåpentligvis så er det ikke lenge til det vises litt på kroppen at vi har en liten på vei! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar