hits

SKUFFET OVER EN NEGATIV GRAVIDITETSTEST

30.03.2016 - 14:30 Ingen kommentarer

Ting har forandret seg mye de siste fem årene. Veldig mye. Heldigvis får jeg vel si, for livet forandres underveis for alle. For fem år siden var jeg 15 år. Jeg var ung, jeg var redd, og jeg var akkurat blitt mamma. Jeg var blitt mamma til verdens beste lille frøken. Min livsglede, mitt lille mirakel, mitt alt! Jeg kan bruke dager på å beskrive hvor fantastisk Michelle er, og hvor mye hun har forandret livet mitt til det bedre. 

Likevel var det et sjokk for meg å finne ut at jeg var gravid igjen som 17 åring. Hvordan klarte jeg å gå på samme tabbe to gang? Det burde jo egentlig være umulig. Jeg var redd for hvordan det ville ødelegge meg som mamma for Michelle, det å bli mamma til enda et barn. Hvordan kunne jeg liksom elske to barn? Hvordan kunne jeg være 100% tilstede for to barn, og gi dem all oppmerksomheten de fortjente? Jeg var redd, og var ikke overbevist om at det var lurt å fullføre graviditeten i 2014.

Likevel valget jeg å endre mitt syn på graviditeten. Finne gleden, og tenke positivt. Michelle var mye av grunnen til at jeg valgte å beholde den lille babyen i magen, på grunn at den gleden og kjærligheten hun har gitt meg i alle disse årene. Jeg hadde rett nok en gang, og fødte en nydelig liten prins sent på året i 2014. Jeg ble forelsket på nytt, og har delt kjærligheten og livsgleden med barna mine hver eneste dag etter at jeg ble tobarnsmamma! 

Nå har jeg kommet til et nytt kapittel i livet mitt. Jeg ønsker flere barn. Jeg gleder meg til å bli flere i familien. Jeg vet hvor mye kjærlighet barna deler med hverandre, og for første gang i mitt liv så har jeg en mann med min side, og en pappa til mine barn. Vi står sammen om dette. Vi ønsker å få enda en liten til å være med på reisen gjennom livet sammen med oss. Vi ønsker å bli en familie på fem. 

Det er ingen større kjærlighet i denne verden enn den du finner hos ditt barn. Det kan jeg med trygghet si, som selv er mamma. Om man ikke er forelder selv, så vet man likevel hvor mye man er knyttet til sine egne foreldre, eller også søsken for den slags skyld. Det er en uendelig kjærlighet der, som det er umulig å komme mellom. 

Vi har blitt så trygge på at vi ønsker flere barn at vi har begynt å prøve. Jeg har aldri i mitt liv prøvd å bli gravid med vilje. Jeg har alltid vært litt for heldig, og blitt det fort. Det er nok noe bak det, at man får barn lettere om man ikke prøver, men om man prøver, så tar det litt mer enn et forsøk før det faktisk blir en graviditet. 

Jeg var veldig sikker på at jeg ville bli kjempeglad om jeg fikk en positiv test. Det var ikke en bekymring jeg hadde. Men det som overrasket meg, var hvor skuffet jeg ble da testen viste negativ. Det var ikke så lett å få en positiv test, som mine to tidligere svangerskap. Har jeg plutselig litt for lyst på et barn til? Kan det være mulig å ha så uflaks? 

Jeg har alltid tenkt på hvordan ting ville vært nå om mine positive tester med Michelle og William var negative. Hvordan ville livet mitt sett ut i dag? Hvem ville jeg ha vært? Jeg er så takknemlig for mine to fantastiske små, som stadig vokser seg større. Takk gud, for de to positive testene som skremte livet av meg for noen år tilbake! Nå venter vi i spenning på en positiv test snart, og jeg håper at det ikke blir så lenge til! 

- januar 2016

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar