hits

JENTE ELLER GUTT I MAGEN?

30.03.2016 - 18:30 Ingen kommentarer

Jeg kjenner meg så spent! I morgen formiddag skal vi på ultralyd, og får vite hvem som skjuler seg i magen min. Er det en liten gutt eller er det en liten jente? Vi har gjettet en million ganger, og har våre tanker om hva den lille kan være, men har vi rett? Jeg husker så godt at første gang jeg ble gravid, så veide håpet litt i overkant over på jente. Jeg ville ha en prinsesse jeg klarte å snakke med, og leke med. Jeg var ung og tenkte at jeg kan mye mer om jenter enn gutter. Utrolig nok så fikk jeg ønsket mitt, ikke bare første gang men andre gang også! 

Når jeg ble gravid med William så hadde jeg veldig lyst på en liten gutt, mest fordi jeg ikke hadde det. En av hver føltes veldig magisk og perfekt. Så fikk jeg nok en gang vite at håpet mitt lå trygt inni magen til mamma denne gangen også. Jeg syns det er litt fælt å si at jeg «håpet på gutt, og håpet på jente» men det er vel bare noe man kan innrømme om man faktisk får det man håpet mest. 

Nå kjenner jeg mer trygghet på at hva enn det blir så blir det fantastisk. Nå har jeg opplevd både en liten gutt og jente, og derfor føler jeg det blir lettere å sette seg inn i akkurat det kjønnet barnet måtte være. Jeg føler på mange måter en ny type spenning. En vinnerfølelse, som det bare ikke går ann å tape. Det er et lite mirakel inn i magen min nå, og jeg gleder meg til å møte han eller hun på ultralyd i morgen! 

Jeg føler personlig at jeg kommer nærmere den lille i magen, med en gang jeg vet kjønnet. Jeg føler det er litt lettere å tenke fremover, og forestille meg situasjoner som kan komme når jeg vet hvem det er. Jeg vet at det selvsagt knyttes sterke bånd og forventninger med de som ikke ønsker å vite kjønnet også, men for min del, så er det å finne ut av kjønnet en del av graviditetsgleden, for under en fødsel er det så mange magiske øyeblikk uansett! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar