hits

DERFOR GÅR IKKE BARNA MINE I BARNEHAGE!

29.03.2016 - 11:00 Ingen kommentarer

Fra vi kom hjem fra Kypros i midten av desember i fjor, så har jeg hatt begge barna hjemme på fulltid. Michelle har ikke gått i barnehagen på fire måneder, mens William som nå er blitt snart 16 måneder har aldri gått i barnehage. Jeg håper virkelig at barna ville få en mulighet til å komme seg inn i barnehagen så fort som mulig, men det viste seg at de hadde fullt opp permisjonsplassen til Michelle ut året. Som vil si at Michelle ikke har barnehageplass før til høsten. 

William er født så sent på året at det er vanskelig å få han inn i barnehagen innen det første året. Selv om det ble søkt om barnehageplass til ham fra august 15, så fikk han aldri barnehageplass. Det var også mye av grunnen til at jeg valgte å flytte ned til Kypros dette året. Men nå har han endelig fått barnehageplass fra høsten av han også! 

Jeg kunne helt sikkert fått barna inn i barnehage tidligere, men da måtte jeg har fått de inn i en annen barnehage enn den jeg ønsker de skal gå i. Det ville jeg ikke. Da var det bedre å holde de hjemme dette halvåret, frem til de får plass i barnehagen Michelle har gått i fra hun var en liten baby. Der kjenner vi alle både barna og ansatte, og jeg vil ikke at det siste året i barnehagen for Michelle skal være «skummelt» med nye mennesker. 

Hun trives så godt i den gamle barnehagen, og spør etter den hver eneste dag. Hun leker med barna der på fritiden, og skal begynne på skole sammen med så og si alle på avdelingen sin. Det ville blitt helt feil å sende henne i en annen barnehage nå. Når det gjelder William, så ønsker jeg sårt at han også skal begynne i den samme barnehagen som Michelle alltid har gått i. Det er en fantastisk barnehage som jeg trives med at barna mine går i. 

Barna begynner i barnehage fra og med august. Jeg gleder meg på deres vegne, samtidig som det skal bli godt å kunne være høygravid, å slappe litt av på dagtid før den lille i magen kommer til verden i høst. Jeg er veldig glad for at barna får begynne i det som er vår drømmebarnehage. Det føles godt å vite at de er så nær, om noe skulle skje! Barnehagen ligger bare 500 meter i luflinje fra det nye huset, det samme gjør skolen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar