hits

TAKK FOR ET FANTASTISK ÅR

31.12.2015 - 16:00 Ingen kommentarer

For et år å se tilbake på! Jeg har fått oppleve så mye, men ikke minst har jeg fått muligheten til å bli kjent med meg selv på en helt unik måte. Jeg tenkte det ville være koselig å se tilbake på dette året sammen med dere, nå som året 2015 går med stormskritt mot slutten. Det er jo alltid en trend å vise tilbake på alle gode øyeblikkene i året, derfor vil jeg også skrive litt om nedturene dette året. Alle handlinger er med på å forme året, dette var året mitt 2015. 

Ja, hvor skal jeg begynne? Dette året har gått veldig fort, heldigvis får jeg vel si... Jeg har gått fra å være nybakt tobarnsmamma dette året, og aldri ville ha mer barn, til å sitte her lettet og fornøyd med mine to, og til og med fått tanken på å ville ha flere barn. Med andre ord, så har det skjedd veldig mye i hodet mitt dette året. Jeg har lært meg hvordan jeg selv kan være glad og førnøyd, og ikke minst trygg på tobarns morsrollen.

Dette året har vi både flyttet til Kypros, og kommet oss hjem igjen. Dette året har vi lært mye, både barna og jeg. Michelle har blitt kanonflink til å snakke og kommunisere på to nye språk. Hun har fått blitt kjent med mange nye mennesker samtidig som hun har blitt kjent med en helt ny kultur. Hun har også lært seg mye på hjemmefronten. Hun har lært seg å dele, være tålmodig, og ikke minst lært å leke sammen med lillebroren sin, å finne gleden i han.

Jeg vil tørre å påstå at barna har hatt et fint år, med mange fine soldager og bading. Jeg er også veldig fornøyd med året som har gått. Jeg føler jeg har vokst mye dette året, og blitt bedre kjent med meg selv, om det er mulig å formulere meg sånn. Jeg har også fått oppleve mye, reising, i mammarollen, kariere, og ikke minst på guttefronten. Jeg har lært meg å gå videre i livet, og slippe tak på fortiden min.

Jeg har fått meg en fantastisk kjæreste, som også alltid har vært min beste venn. Jeg har til og med kjøpt meg eget hus i år, i det gamle nabolaget mitt, her jeg hører hjemme. Det har vært et fantastisk år faktisk, når jeg nå ser tilbake. Men for å få oppturer i livet, så skjer det også mange negative ting. Det finnes jo ikke motgang, om det blåser i medvind hele tiden. Det gjelder også med et år. Det finnes dager som har vært tøffe, og det finnes mennesker som har såret.

Jeg har jo tidligere fortalt om dette årets verste hendelse. Og føler ikke for å ta det opp igjen i dag. Men det vil alltid skje dumme ting, før positive ting kommer. Om vi er på topp hele tiden, så er det jo bare en vei vi kan gå, og det er nedover.... Noe som vil si at det er nok meningen at ikke alltid alt skal være like lett. Jeg har også blitt såret dette året. Samtidig som jeg vet at jeg har såret noen tilbake...

Det som er så godt med nyttårsaften er at man føler man får lov til å starte på nytt. Nytt i livet, eller hva enn det måtte være. Det er nok akkurat derfor vi setter nyttårsforsetter også. Noen ønsker å starte å trene, mens andre ønsker å bli en bedre versjon av seg selv. Jeg har egentlig mange ting jeg ønsker å starte på nytt med når klokken slår tolv i natt. 

Det er aldri for sent å starte på nytt. Fra og med i morgen har vi et helt nytt år foran oss. Jeg gleder meg til å gå inn i et nytt år sammen med dere. Kanskje  vi har noen av de samme ønskene for 2016? Jeg ønsker deg og dine en fantastisk kveld, og et fantastisk nyttår! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar