hits

Jeg ligger her, og holder sengen varm!

30.12.2015 - 20:40 Ingen kommentarer

God kveld. Det er ikke ofte jeg blogger så sent på kvelden som jeg gjør nå, men jeg følte rett og slett for å skrive noen ord. Jeg ligger her alene i sengen, og har ligget her helt siden jeg la barna for å sove i 18.00 tiden. Det har vært en lang dag, og jeg syns det ville bli deilig å legge seg tidlig for en gang skyld. Det blir jo en sen kveld i morgen i alle fall. Men sanheten er at jeg er blitt litt avhengig av å legge meg til å sove inni armene til min kjære. 

Det er rart det der hvordan vi plutselig kan bli vandt til noe man liker. Jeg kan vel ærlig si at jeg aldri har delt sengen min i fire uker i strekk med noen før. Og med en gang jeg ligger alene, så føler jeg det er noe som mangler her. Det er det jo også. Jan har vært borte fra før kl. 08.00 i dag tidlig, og kommer ikke hjem før nå snart. Jeg ligger her å holder sengen varm til han kommer hjem. Det skal bli godt å få ham hjem igjen nå!

Vi som begge to jobber hjemmefra, og ser hverandre 24 timer i døgnet, burde vel egentlig i teorien vært veldig glad om vi fikk en dag uten hverandre. Jeg føler det overhodet ikke sånn. Ikke med Jan, det er umulig å bli lei av ham. Han har en sånn godhet og trygghet i seg, som gjør at jeg er 100% meg selv rundt ham. Han er hyggelig å være sammen med, samtidig som vi kan konsentrere oss om å jobbe. Vi har fått en balanse i hverdagen som jeg aldri vil skal ta slutt! 

Nå gleder jeg meg til han kommer hjem og kryper under den gode varme dynen. I mellomtiden ligger jeg og googler hvordan i alle dager jeg skal klare å imponere gjengen her hjemme med god nyttårsaften middag i morgen. Matlaging er overhodet ikke min sterkeste side. Men hva gjør man ikke for de man er glad i? Vi skal ha en stille og rolig nyttårsaften bare Jan, barna og meg, det gleder jeg meg til! Ønsker alle sammen en fantastisk siste kveld i 2015! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar