hits

EN UVENTET ROADTRIP

30.12.2015 - 10:00 Ingen kommentarer

God morgen, hvor er jeg? I går ettermiddag startet Jan, William og jeg en lang og uventet roadtrip. Med en gang Jan kom hjem, satte vi oss i bilen, og vi var ikke fremme før over 5 timer senere. Men hvor er vi egentlig kjørt? Og hvor våknet gjengen opp i dag tidlig? Vi er hjemme, tro det eller ei. Vi startet bilen hjemme, og parkerte bilen hjemme. Michelle har vært på hyttetur på Haukeli i noen dager, og skulle egentlig være til over nyttår.

Men det ble litt lenge for frøkna og være borte fra mammaen sin, så hun ville hjem i går. Michelle var selvfølgelig velkommen hjem, men det er utrolig lang kjøretur fra Stavanger opp til Haukeli, det tar ca. 4-5 timer i bil. Jeg ville derfor gjøre det litt lettere for tanten min, og vi bestemte oss derfor for å møte dem på halvveien. Det ble en veldig trivelig biltur! Jan og jeg er jo veldig vandt til å sitte mange timer i bil, så det var bare kjekt med en liten reunion på det. 

William var snill som et lam hele turen. Over 5 timer i bil, og to båtferjer er jo ikke bare bare for en liten kar, men gud for en snill gutt! Nå er gjengen samlet igjen, og vi er klar for å feire nyttår sammen, likevel! Jeg må jo innrømme at jeg har savnet snuppa veldig, og er veldig glad for at hun har kommet hjem igjen. Hun hadde hatt det kjempegøy på hyttetur! Men hun er nok litt mer lik på mammaen sin, enn hva jeg trodde for bare en uke siden! 

Michelle fikk være lenge våken i går kveld, sammen med oss, så hun sover faktisk nå (08.10), og William har allerede sin første hvil. Det er ikke ofte jeg får tid til å blogge på denne tiden, haha! Ønsker alle sammen en fantastisk dag! Her er det ikke noe fint vær, men jeg håpet å ta med ungene ut på en tur, men det er ikke noe gøy i dette været. Håper det blir litt finere utover formiddagen! Hvordan er været der du er? Gårsdagens roadtrip kan dere se på snapchat, om dere skynder dere: annarasmussen 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar