hits

8 ROMJULSSALG DU IKKE MÅ GÅ GLIPP AV

27.12.2015 - 18:00 Ingen kommentarer

inneholder reklamelenker

Romjulen er jo en fantastisk tid for å spare penger på netthandel, butikkene bugner av spinnville tilbud! Jeg hater å bruke timesvis på kjøpesentre med lange køer og trøtte barn, derfor handler jeg stort sett årets salgsvarer på nett! Her har jeg laget en liten oversikt over noen av de salgene jeg liker aller best! 

1. GetInspired.no - En av mine absolutt favorittbutikker når det kommer til trening! Get Inspired er simpelthen drømmebutikken for aktive jenter. Akkurat nå har de tyvstartet årets Januarsalg med opptil 60% på hele butikken! Tilbudet får du her!

2. BikBok.no - BikBok er min partyshop Nr1! Her har jeg handlet store deler av min garderobe tidligere, og elsker simpelthen årets romjulssalg. Klikk deg gjennom butikken og finn noen skikkelige kupp. BikBok har 50% på hundrevis av varer i alle mulige kategorier. Tilbudet får du her!

3. Stormberg.no - Stormberg har et utvalg som passer småbarnsmødre perfekt! Superkule kvalitetsklær til stor og små! Akkurat nå har de lansert årets romjulssalg med inntil 50% på hele butikken! Tilbudet får du her!

4. BliVakker.no - Blivakker.no er min soleklare skjønnhetsfavoritt, ingen slår de når det kommer til leveringstid og ekstreme priser. Akkurat nå er de igang med tidenes romjulsfest. 20-70% på hele BliVakker får du her!

5. Boozt.com - Boozt.com med stort designersalg med tilbud på blant annet CalvinKlein, Gant, Tommy Hilfiger og J.Lindeberg! Du sparer inntil 50% i kveld!

6. X-Life.no - X-Life.no med stort romjulssalg! Akkurat nå får du 20% ekstra rabatt på alle salgsvarer! Tilbudet får du her!

7. Proteinfabrikken.no - Proteinfabrikken.no gir deg akkurat nå 25% på absolutt hele butikken. Perfekt med tanke på årets nyttårsforsetter. Tilbudet får du her!

8.Polarn O. Pyret - Polarn O. Pyret med inntil 50% på hundrevis av favoritter i kveld! Tilbudet får du her!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar