hits

ET STORT VALG

11.12.2015 - 20:00 Ingen kommentarer

 

Har du noen gang tenkt over livet, og hvordan du selv har levd ditt? Hvilke valg du har tatt, hvilke venner du har, hvilken idrett du driver med, om du i det hele tatt har valgt å drive med en idrett? Familielivet, hvordan er det? Hvilket forhold har du til din familie, søsken, foreldre, og besteforeldre? Er du fornøyd med livet du har valgt å leve? 

Jeg pleier alltid å si nei. Jeg er ikke fornøyd, samtidig som jeg er superfornøyd. Jeg hater egentlig å skrive om noe så personlig som "familie", fordi sannheten er at familie og venner tar seg veldig nær av det, og føler seg veldig truffet og siktet på når jeg deler med hele landet. Men likevel så tenker jeg at, sånn som livet mitt er blitt nå, så må jeg få lov til å dele litt. Om det er noen som føler seg truffet, så tenker jeg at de helt sikkert har en veldig god grunn til det, mens de andre vet at de ikke er siktet på.

Jeg har alltid hatt det greit. Jeg har vært superheldig å få verdens beste mamma i denne verden. Vi har siden jeg var liten alltid hatt et fantastisk forhold til hverandre. Hun er og har alltid vært mitt største forbilde. En superhelt, rett og slett. Hun har stått på hodet for meg siden jeg ble født, og gjør det fremdeles. Hun er alt jeg noen gang trengte å ha rundt meg. Alle mine gode sider stammer fra henne, uten tvil. Jeg har også alltid hatt et godt forhold til mamma sin side av familien, ettersom det er en veldig liten familie vi har. Jeg har alltid hatt en stor glede av både tante, søskenbarna min og ikke minst besteforeldre som alltid var der! 

Jeg har også alltid vært fornøyd med hvilke venner jeg har. Gjennom hele barneskolen var jeg heldig og hadde min gode venninnegjeng som jeg holdt sammen med i alle år. Når ungdomskolen startet, så ble ting med venner veldig annerledes, mens når jeg ble gravid så stengte jeg alt og alle helt ute. Da var det ikke så mange som var igjen etter det, men mine bestevenner var der. Den dag i dag så har jeg veldig få venner, men er egentlig fornøyd med de få vennene jeg har, ettersom det er mye bedre å ha få ekte venner enn hundrevis av falske. 

Når det kommer til sport, så var jeg alltid en flink jente. Faktisk, tro det eller ei. Jeg var flink i det meste når det kom til sport, og prøvde faktisk ut alt. Jeg gikk på svømming, håndball, ridning, turn, dans, og hadde tenkt å melde meg på fri-idrett rett på det tidspunktet jeg fant ut jeg var gravid. Jeg gikk på noen av disse idrettene i flere år, men sluttet i ung alder. Plutselig i en alt for ung alder ble jeg mer opptatt av gutter, enn alt annet. Jeg bestemte meg derfor for å begynne på fri-idrett for å skjerpe meg litt rett og slett, men det ble jo litt for sent.

Vi er alle sammen med på å velge hvilke veier vi ønsker livet skal gå. Uansett, om vi ikke tenker så veldig mye på det der og da. Et lite valg, kan endre hele livet ditt og fremtiden. Det er jeg mitt eget levende bevis på. Hadde jeg ikke sluttet på en av idrettene så kan det være at jeg aldri hadde hatt tid på fritiden min til å lage lille Michelle. Eller om jeg aldri startet å blogge, så hadde aldri livet mitt vært sånn det er i dag. Og faktisk, mine valg har til og med påvirket deg. Du hadde aldri sittet på min blogg og lest nå, om ikke jeg var hjemme hos pappaen til Michelle en kald høstdag i oktober i 2010. Dette var å dra det litt langt, men jeg tror dere skjønner hva jeg mener. 

Ting i livet forandres så fort av valg vi tar. Det forandrer ikke bare vårt eget liv, men også alle andre rundt oss også. Har du noen gang tenkt på hvordan en handling har fått en hel haug med mennesker til å tenke på en ting, samtidig. Hvordan man i et klasserom kan sitte 30 elever, og tenke på nøyaktig samme ting. Eller hvordan et helt land, kan sitte å sørge over en hendelse? Alt i livet er styrt av valg som vi eller andre tar hver eneste dag! Livet i seg selv er et stort valg! Hvordan vil du velge å leve ditt?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar