hits

10 NEGATIVE GRUNNER MED Å TA TILBAKE EKSEN

07.12.2015 - 15:00 Ingen kommentarer

Er det nå jeg skal legge ut listen på "10 NEGATIVE grunner til å ta tilbake eksen" haha! Jeg skrev jo for mindre enn en måned siden innlegget "10 positive grunner til å ta tilbake eksen" så nå tenkte jeg faktisk å bruke frustrasjonen min til å glede andre med litt humor. Ja, for jeg må få lov til å si at dette suger, samtidig som det egentlig er hysterisk morsomt. Hvor dum kan man egentlig være? Jaja, vi gjør alle feil, og gi ham en siste sjanse i forholdet var den dummeste feilen jeg har gjort på lenge! Her kommer 10 GODE grunner til å IKKE ta tilbake eksen! 

1. Kjenner allerede til fortiden din: Ja, det er galt nok i seg selv.

2. Han kjenner meg: Det er ikke noe vits eller stress med å prøve å imponere, om man velger eksen. Eksen vet allerede hvordan du er hundre og ti prosent, og du kan være deg selv fra dag en av igjen. Men dette betyr jo også at eksen aldri gidder å prøve og imponere deg heller. Som betyr at det blir for alltid joggebukse. Det er jo noe med kjærligheten, det å kunne kle seg opp å gå ut å spise eller noe, nope, det skjer ikke med en eks... ikke min i alle fall.

3. Allerede introdusert for venner og familie: Både familien hans og mine kjenner allerede godt til oss begge to. Det betyr altså at både hans familie og venner har fått høre en haug med dritt om deg allerede, og de har fått en grunn til å hate deg, før de plutselig må late som de liker deg igjen når du og eksen kommer tilbake i et forhold igjen.

4. Mine, dine og våre barn: Ja, det er det nå i mitt tillfelle uansett.

5. Sexen: Er den samme gamle, og ærlig nok ikke så veldig spennende lengre. Det er ikke så mye som kan imponere eller som er spennende når man har gjort alt før... Min mening.

6. Man har allerede opplevd savnet: Og det er ikke noe gøy det, men savnet kommer før eller siden hos alle uansett.

7. Minner: Har man hatt et langt forhold med eksen, så har man også mange fine og gode minner å ta med videre på veien. Det blir aldri for mange minner. Man kan se tilbake og mimre på fortiden, som i mitt tillfelle er helt tilbake til da vi ble kjærester da jeg bare var 15 år gammel! Så blir man også dessverre hele tiden minnet på alt det pisset som har skjedd tidligere i alle år.. Om man ønsker det eller ikke.

8. Opplevelser: Med eksen så har man opplevd mye, uansett om det er gode eller dumme ting. Vi har sett hverandre i ulike situasjoner, og lært å kjenne hverandre bedre på veien. Vi har allerede støttet hverandre gjennom ting, samtidig som vi har kanglet og diskutert. Vi har allerede sett hverandre på vårt verste, og velger fremdeles hverandre etter det. Bla bla bla.... Æsj!

9. Overraskelser: "Det er ingen uforventede overraskelser som kommer om man går inn i et forhold med eksen igjen. Man vet hvilke følelser, tanker, meninger og humor eksen har, og får ingen reaksjoner man ikke så komme hos eksen. TRUST ME, du vil bli overrasket uansett, en dag kommer verdens største overraskelse dumpende ned i trynet på deg, så er alt over. Wips...

10. Har han såret deg før... så kommer ham mest sannsynlig til å gjøre det igjen. Fakta.

Rart men gøy å gå i mot meg selv så drastisk som i dette innlegget her. Føles faktisk fantastisk godt! Om det er noen som er lykkelig forelsket i sin ekskjæreste, kan dere lese original innlegget mitt som jeg skrev mens alt var fint og flott i forholdet mellom meg og eksen min, klikk HER! Til alle andre, håper dere kan se litt humoren i innlegget;)) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar