hits

DETTE INNLEGGET INNEHOLDER INGENTING

06.12.2015 - 18:00 Ingen kommentarer

Det er lov å prøve meg.... Men sannheten er vel at alle blogginnlegg inneholder et eller annet budskap jeg prøver å komme frem med. Denne gangen gjelder det nettopp klikk, overskrifter, og innhold i innleggene. Jeg har gått veldig hardt ut med at jeg har vært opptatt av klikk og catchy overskrifter tidligere. Men jeg kan jo ikke heller skrive en tom overskrift hvert innlegg fremover heller. 

Jeg skal prøve mitt beste  å lage overskrifter som ikke lurer dere på noen måte. Men samtidig så må jeg jo legge litt vekt på overskriftene mine. "Termindato" innlegget var på ingen måte til å lure dere til å tro jeg var gravid igjen. For tro meg, den dagen den nyheten eventuelt kommer på bloggen min skal jeg sørge for at alle får det med seg. Innlegget handlet om termindatoen med William, og selv så syns jeg den overskriften var innafor. 

Jeg kan ikke drive på å skrive hele livshistorien min i overskriftene for å sørge for at dere ikke tror at jeg skal lure dere. Det er en tillit som dere bare må ha til meg. Fra min side så prøver jeg å levere til dere så langt jeg selv tør å strekke meg, både på det ene og det andre. Jeg deler mye, og føler vel selv at jeg kan skrive en overskrift som "termindato" med trygghet på at dere ikke tenker at jeg er gravid igjen.

Selvsagt vil det alltid komme spørsmål, og det er greit. Jeg har sagt hva jeg syns om det i utgangspunktet. Men det er alltid noen som skal spør om jeg er gravid, uansett om de gjerne ikke tror det selv en gang. Det går ikke ann å finne et eneste innlegg som jeg ikke har fått spørsmål om ny graviditet på faktisk. Poenget mitt er at jeg må kunne ha overskrfter som handler om innholdet i innleggene uten at dere nå skal skrive "ikke klikk inn på bloggen, det er bare for å få klikk"... 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar