hits

NOTHING´S GONNA HURT ME

29.11.2015 - 19:00 Ingen kommentarer

Etter mine 19 år som meg, har jeg opplevd mye. Jeg har vært alt mellom himmel og jord når det kommer til følelser, enten sånn eller sånn. Jeg har opplevd både gode og dumme personer gjennom disse årene. Jeg har opplevd å skuffe andre, og jeg har opplevd å skuffe meg selv. Flere ganger. Jeg har også opplevd å bli skuffet... Skuffet av personer jeg aldri trodde ville skuffe meg, og noen jeg gjerne så for meg  ville skuffe meg.

Sanheten er vel så enkel, at alle vil skuffe noen gjennom livet. Og vi vil alle bli skuffet gjennom livet, uansett om det er en person vi trodde aldri ville skuffe oss, eller personer som du lett så det komme fra. Noen ganger skuffer man personer man aldri ville skuffe, og da skuffer vi oss selv samtidig, noe som slår ned ekstra hardt. Jeg vet at uansett hvor mye jeg elsker mine to barn, så kommer jeg til å skuffe dem en eller annen gang. Akkurat som jeg vet at de kommer til å skuffe meg.

Jeg kjenner at jeg er lei av å bli skuffet. Jeg er lei av å være den som alltid blir trødd på. Men nå må jeg begynne å tenke. Så jeg det ikke komme? Er det verdt å bruke min tid for å være lei meg og skuffet? For det er det ikke. Jeg skal ikke la andre få lov til  å knekke meg. Spesielt ikke når jeg har det tøft fra før av. De som alltid skuffer meg gang på gang, er det ikke noen som helst vits å bruke tiden på. Jeg går videre. Ingenting skal få lov til å såre meg av den der bullshiten der! Jeg er ferdig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar