hits

Julegaven som gleder hele året

29.11.2015 - 15:00 Ingen kommentarer

sponset

Michelle og jeg har ofte kvalitetstid sammen i kosekroken, mens lillemann sover ettermiddagsluren. Da er det alltid hyggelig å bla i et blad sammen, og lese litt for henne. Vi liker godt å se i Foreldre og Barn, fordi der er det mye interessant for småbarnsforeldre, og Michelle elsker å se på bilder av de skjønne babyene. 

Siden det er 1. søndag i advent i dag, er det på høy tid å komme i gang med julepresangene. Vil du gi en julegave som gleder hele året? Da har jeg et kjempegodt tips til deg. Hva med å gi bort et abonnement på favorittmagasinet på bladkiosken.no Her kan du velge mellom 35 forskjellige magasiner, og gaveabonnement i alle prisklasser. Du finner garantert noe for enhver smak! Tror du ikke lillebror vil like 13 utgaver av Donald Duck, og storebror vil juble over 13 nummer av Billy? En superpopulær venninnegave kan være 3 nummer av Det Nye, eller 6 nummer av Shape Up.

Dersom du har familie som bor langt unna er dette faktisk en genial julegave å gi. Jeg som har vært her på Kypros nå i flere måneder, vet hvor kjærkomment et norsk ukeblad er her nede. Så dersom du har slekt eller venner i utlandet skal jeg love at gaveabonnement blir satt pris på. Det er veldig mange pensjonister som reiser til sydligere strøk om vinteren. Dersom bestemoren din er blant dem, så anbefaler jeg å gi et gaveabonnement på Hjemmet eller Norsk Ukeblad. Da får bestemor en gave fra deg hver gang et nytt blad kommer i posten. Koselig å gi bort og veldig kjekt å få! Her kan du bestille dine gaveabonnement, og få julepresangene unnagjort fra sofakroken. Besøk facebooksiden deres her!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar