hits

SØNDAGSKJÆRLIGHET

29.11.2015 - 10:30 Ingen kommentarer

I går kveld landet jeg på Kypros igjen. I det jeg kom ut møtte jeg en liten Michelle som sprang rett mot meg, og inn i armene mine. Like etter kom mamma med William som satt med store øyne i vognen. Det var så godt å se dem igjen. Herlighet som jeg har savnet dem! William sovnet i bilen på vei hjem, mens Michelle fikk være litt lenge våken sammen med oss i går kveld. Jeg har fått så mange koser etter jeg kom hjem, at det er veldig tydelig at de har savnet mammaen sin også! Veldig fin velkomst.

Jeg har hatt en fin og rar uke i Oslo. Jeg fikk skikkelig julefølelse denne uken i kulden, noe som er herlig nå som det faktisk i dag er 1. søndag i advent. Tenk det! Nå er det seriøst ikke lenge til jul! I morgen skal jeg dele en liten hemmelighet med dere, og jeg kjenner at det skal bli godt. Alle vet at det kan være vanskelig å holde på hemmeligheter. Spesielt når om det handler om oss selv, og noe som skjer! 

I dag skal jeg bruke tiden min godt sammen med Michelle og lille Will. Finne på noe gøy. Legge bort pc´en, og være helt tilstede. Kanskje en tur på lekeplassen, eller bare henge i hagen. Finne på noe som Michelle har lyst til. Hun nevnte blandt annet at jeg måtte bli med å hilse på nabohunden, som hun har blitt så god venn med denne uken. Det gleder jeg meg til! Ønsker alle sammen en kjempefin søndag! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar