hits

VINN EN TUR TIL LONDON + 1000 PUND!

18.11.2015 - 19:00 Ingen kommentarer

sponset

Nå har du en unik sjanse til å være med i trekningen om en tur for to til fantastiske London! i tillegg får du 1000 pund å shoppe for. Jeg kan love deg at du får masse lekre outfits for pengene, og finner alt du kan ønske deg i de utallige butikkene. Jeg elsker å shoppe i  London, og håper snart jeg får sjansen til en svipptur igjen. Hvem vet, kanske vi sees om du er den heldige vinneren? Det hadde vært knallgøy!


Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen om Londonturen, er å kjøpe deg en rålekker Shai-box til kun kr. 99.- Her får du veldig mange supre og nyttige produkter i en fin toalettmappe. Alt du trenger til barberingen, pluss en selvbruningshanske er med. Dette er altså et helt komplett shavingkit, jeg synes ikke det kan bli enklere enn det: Rett hjem i posten, og du forplikter deg ikke til noe som helst.

Du sparer kr. 500 på å bestille deg Shai-boxen nå. Dette inneholder det flotte shavingkitet; Shai høvel, Wash & Shave, 3 intimhøvler, Tanning Glove, 2 Shai barberblader, Q10 våtservietter og toalettmappe. Shai-box bestiller du enkelt og greit HER. Da er du automatisk med i trekningen om Londonturen også. I tillegg til et årsforbruk av Shai-box! Vinneren kåres i slutten av november, på Shai sin egen facebookside, her! Lykke til! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar