hits

LuxusHair konkurranse

16.11.2015 - 13:00 Ingen kommentarer

sponset

LuxusHair har nå et supert tilbud på det mest populære clip on hårsettet,180g i 50 cm. lengde. Dette består av nydelig fyldig hår i  åtte deler og finnes i over 40 forskjellige farger. Nå kan du også få bestille i de nyeste fargene grey, og askeblond! I hele november er dette settet på tilbud til kr. 1349,- Betaling kan skje med Visa, Klarna faktura eller postoppkrav. Bestiller du via Klarna nå kan du utsette betalingen helt til 5. desember! Les mer om produktet og bestill HER!

Har du lyst å være med i trekningen av det lekre Clip on Hair Maxi med valgfri farge? Alt du trenger å gjøre er å like facebooksiden LuxusHair og instagram. To heldige vinnere trekkes allerede på torsdag. 

LuxusHair har også et annet flott tilbud nå i november, nemlig LuxusHair pleiesett. For kun kr. 249,- får du LuxusHair naturbørste som er kjempegod både for ditt eget hår og extensions, LuxusHair øyevipper med lim, og Jolie Visage Blackhead Remover ansiktsmaske. Dette er en peel off maske som renser huden i dybden og forebygger nye hudormer.

De milde ingrediensene er basert på beroligende planteekstrakter, som renser huden effektivt og etterlater den myk med betydelig reduserte porer. Den er IKKE testet på dyr. Jeg har prøvd denne ansiktsmasken flere ganger nå, og er skikkelig godt fornøyd med min Jolie Visage Blackhead Remover. Michelle derimot, ble noe forskrekket første gang hun så mammaen sin med masken på, men nå er hun vant til det. LuxusHair pleiesettet kan du bestille HER!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar