hits

ALT PÅ EN PLASS

13.11.2015 - 14:00 Ingen kommentarer

sponset

Nå er høstkveldene mine her nede på Kypros reddet! Når barna er i seng, og dagens siste blogginnlegg er postet, har jeg endelig litt tid for meg selv. Da ville det vært koselig å sette seg godt til rette i sofaen, med et nytt ukeblad å lese i. Men her er det ikke akkurat noe supert tilbud på norske magasiner i butikkhyllene, og det er jo mine norske favorittblad jeg har savnet å bla i.  Derfor ble jeg superglad for å høre om Flipp. Her er nemlig redningen for meg, og dette er bare genialt; Alt på en plass! Nå kan jeg lese ukebladene anytime på Flipp appen.

Flipp gir oss tilgang til å lese i over 25 av Norges største blader. Jeg har funnet alle mine favoritter her! Vi kan blant annet lese Det Nye, Babydrøm, Rom123, Elle, Boligdrøm, Foreldre & Barn, Det Nye Shape Up og mange flere. Flipp koster kun kr 129 i måneden (og bare kr. 49 hvis du abonnerer på et av Egmont Publishing sine blader).  Har du også lyst å lese alle favoritt-bladene dine på en plass, kan du nå få prøve Flipp gratis i 30 dager. Deretter blir det kr. 129 per måned.

Slik blir man abonnent på Flipp:

1) Register deg på flipp.no

2) Last ned appen

3) Logg deg inn og les i vei!

PS! Ønsker du å glede noen til jul, tenker jeg at Flipp er supert å gi bort i julegave!  Det blir nok kjempegodt mottatt av både ungdom og voksne, og ikke minst av "den som har alt" Klikk HER, så kan du lese mer om dette.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar