hits

William 11 måneder

12.11.2015 - 11:00 Ingen kommentarer

11 måneder i dag, nå er det ikke lenge igjen til ett årsdagen gitt! Det er bare en måned igjen til Lillemann fyller et helt år! Tiden går så forferdelig fort, og jeg skriver det hver eneste gang han blir en måned større. Men nå er han blitt skremmende stor. Jeg husker så god når Michelle var på denne alderen. Jeg husker hvor mye større jeg syns hun var på den alderen, i forhold til at jeg fremdeles behandler William som en liten baby, selv om han er kjempestor i vekst.

Det er noe med det at jeg vil holde på den baby-alderen for alltid. Nå har jeg to, og vet at dette kan være den siste babytiden jeg får oppleve som mamma. Selvfølgelig kan det skje meg at jeg får oppleve den både en og to ganger til, og det hadde virkelig vært en gave. Men nå, så prøver jeg i alle fall og holde fast på William sin babytid. Jeg ser hvor stor Michelle har blitt på kort tid, og føler jeg fikk mye tid til henne som liten, samtidig som nummer to aldri har fått oppleve å være enebarn. 

Noe jeg egentlig bare syns er sunt for barna, men likevel så er det noe i meg som hadde elsket å ha William som en liten baby noen måneder ekstra. Nå styrer han på, og sitter aldri stille. Jeg ser mer og mer en karakter i ham, som er bare hans egen. Han er så lik og samtidig så ulik på Michelle. Det er tydelig at William er en lett gutt å ha med og gjøre. Jeg har aldri møtt et menneske som smiler så mye av dagen som det han gjør.

Han lyser av glede, og finner seg i så mye fra storesøster, som jeg vet at jeg selv aldri hadde tillatt mine søsken å gjøre meg. Han er en omtenksom og kjærlig gutt, og jeg føler meg så heldig, som har en så snill og god gutt. Håper han har den gaven, av å ta med seg dette videre i livet. For det er ingenting vi damer liker mer enn snille gutter!! Nå som har er blitt 11 måneder, vil det være helt naturlig å snakke mye om at han nærmer seg ett år.

Jeg skal prøve mitt beste, for å holde på det at han fortsatt bare er 11 måneder, og den siste måneden teller like mye som alle andre. Han har ikke blitt ett år helt ennå. Den dagen kommer fort nok. I mellomtiden skal vi nyte de siste ukene på Kypros, før vi setter kursen nordover, for å feire både 1-årsdag og julaften! Jeg tenkte jeg skulle dele noen fantastiske øyeblikk fra de første månedene med William, ut over dagen i dag! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar