hits

Jeg valgte å holde det hemmelig

30.10.2015 - 15:00 Ingen kommentarer

Etter gårsdagens innlegg om silikon, ble det veldig mange misforståelser. Noe jeg var veldig glad for å se! Jeg trodde jeg ville få mange reaksjoner på at dere har visst om dette lenge og lignede. Men det var mer en 80 % av dere som faktisk trodde jeg mente jeg tenkte å ta silikon. Sannheten er at jeg allerede har tatt, for mange måneder siden. Jeg la meg på opperasjonsbordet så fort jeg fikk lov etter ammeperioden med William var over.  

Mer om hvorfor jeg gjorde det, skal jeg komme tilbake til, men nå vil jeg fokusere på at at det er gjort, og at jeg overhodet ikke skal opereres igjen. Jeg er superfornøyd med hvordan resulatet ble, og ble enda mer fornøyd nå når dere trodde jeg skulle ta, og ikke hadde tatt. Det vil jo si at jeg overhodet ikke har laget dem for store. Jeg ville at de skulle se mest mulig naturlige ut, og det ble de. 

Jeg ble operert dagen før bursdagen min som er 6.juni. Jeg valgte å holde det hemmelig fordi jeg ikke ville fokusere for mye på kropp, men etter at jeg flyttet ned til Kypros og har bodd i sommerklær og bikini, så er det vanskelig å skjule det. Jeg vil ikke skule det lengre, for jeg føler at jeg lyver. Selv om jeg aldri har skrevet at jeg ikke har silikon, så har jeg slettet alle kommentarene som har inneholdt det ordet. 

Jeg var redd for å bli sett på som en annen enn den jeg er. Å ha silikon gjør oss ikke til en dårlig mamma eller mindre intelligent person. Jeg hadde dårlig selvtillit når det kom til brystene mine og valgte å gjøre noe med det. Jeg har tross alt ammet to barn og er fremdeles ung. Og når jeg da har pengene til det, så er det virkelig vanskelig å motstå fristelsen. 

Som også flere kommenterte: Det er mer normalt å ha silikon enn å ikke ha det. Nettopp, hvorfor er det da så galt? Jeg skal innrømme at jeg har snakket ned silikon tidligere, av den enkle grunn at jeg selv føler det var truende. Ja, jeg vil gå foran som et godt forbilde for mine barn, men hvem har sagt at det er dårlig om man tar silikon? Selvfølgelig ønsker jeg ikke at Michelle skal føle at hun har behov for silikon. Jeg håper at hun blir fornøyd med kroppen sin. 

Men om hun kommer til meg etter to eller flere svangerskap og sier at hun har lyst å ta silikon, så skal ikke jeg stoppe henne. Jeg har ingenting jeg skulle sagt om det så lenge hun er voksen og bestemmer seg for å gjøre det. Det var ingen som kunne si noe på min avgjørelse heller, for jeg hadde allerede bestemt meg for dette. Jeg beklager om det er en skuffelse å lese at jeg også har lagt meg under kniven.... Men dette var et valg jeg valgte å ta!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar