hits

10 positive grunner med å ta tilbake eksen

03.11.2015 - 14:00 Ingen kommentarer

Nå har jeg  over lang tid fått tilbakemeldinger på hvor galt det er å gå tilbake til ekskjæresten min. Siden jeg nå valgte å se forbi alle fordommene, og er lykkelig sammen med min kjære igjen, tenkte jeg å gi dere 10 positive grunner med faktisk velge å gå tilbake til eksen. At en eks er en eks betyr ikke nødvendigvis at forholdet har hatt sin gang, det kan være starten på noe fantastisk.

1. Kjenner allerede til fortiden din: Ja, man trenger altså ikke å gå gjennom alt man har opplevd og vært gjennom en gang til, sånn som man må med en ny potensiell kjærest. 

2. Han kjenner meg: Det er ikke noe vits eller stress med å prøve å imponere, om man velger eksen. Eksen vet allerede hvordan du er hundre og ti prosent, og du kan være deg selv fra dag en av igjen. 

3. Allerede introdusert for venner og familie: Både familien hans og mine kjenner allerede godt til oss begge to. Det verste jeg vet er å møte familie for første gang, og finner du en ny kjæreste så må du før eller siden møte familien. Man slipper også å treffe en hel haug med nye venner, fordi vi allerede kjenner hverandres venner fra før! 

4. Mine, dine og våre barn: Nå har det seg sånn at jeg til og med har en sønn med min ekskjæreste. Noe som betyr veldig mye for meg. Begge barna mine har allerede et helt unikt forhold til eksen min. Og om jeg skulle funnet meg en annen ny kjæreste, så måtte altså barna få en ny person som de skulle få et godt og trygt forhold til, dette tar tid. 

5. Sexen: Jeg er vel ikke alene når jeg sier sexen med eksen er den beste? Det gjelder selvsagt ikke alle!! Jeg mener egentlig en man har hatt et forhold til over lang tid vet mye bedre hvordan en liker det, i forhold til en ny kjæreste som man ikke har noen erfaringer med på forhånd. 

6. Man har allerede opplevd savnet: Om man har vært lang tid uten å være sammen med eksen, så har vi opplevd det å være uten hverandre. Om vi da velger hverandre etter en lang periode uten å være der, så betyr det jo bare at vi har savnet å ha eksen nær! Om man skal inn i ett nytt forhold, vil det ta lang tid før man får oppleve savnet, og kjenne på hvordan det er uten dem. Det er viktig å kunne kjenne at man savner personen når de er borte.

7. Minner: Har man hatt et langt forhold med eksen, så har man også mange fine og gode minner å ta med videre på veien. Det blir aldri for mange minner. Man kan se tilbake og mimre på fortiden, som i mitt tillfelle er helt tilbake til da vi ble kjærester da jeg bare var 15 år gammel! 

8. Opplevelser: Med eksen så har man opplevd mye, uansett om det er gode eller dumme ting. Vi har sett hverandre i ulike situasjoner, og lært å kjenne hverandre bedre på veien. Vi har allerede støttet hverandre gjennom ting, samtidig som vi har kanglet og diskutert. Vi har allerede sett hverandre på vårt verste, og velger fremdeles hverandre etter det.

9. Overraskelser: Det er ingen uforventede overraskelser som kommer om man går inn i et forhold med eksen igjen. Man vet hvilke følelser, tanker, meninger og humor eksen har, og får ingen reaksjoner man ikke så komme hos eksen. 

10. Utseende: Sist men ikke minst utseende. Når man treffer en ny, så vil man alltid pynte seg og se best mulig ut hele tiden. Det er noe av det herligste med å bli sammen med eksen! Man slipper å ha det stresset om å se velstelt ut hele tiden, fordi eksen har allerede sett meg på mitt styggeste. Jeg kan gå rundt uten sminke, og ustelt hår i joggeklær, med ubarberte bein, og fremdels føle meg komfortabel rundt min kjære eks! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar