hits

HALLOWEEN SHOPPING

30.10.2015 - 11:00 Ingen kommentarer

Jeg er en av de foreldrene som syns Halloween-feiring er gøy! Jeg har sett like mange diskusjoner om dette som hvert år, hvor folk ikke liker det, mens andre ikke ser problemet. Nå er ikke Michelle gammel nok til å løpe rundt i gatene alene på Halloween. Vi har gjort det sånn hvert år at Michelle går til de tre husene hun kjenner i gata, som er familie. Jeg syns ikke hun er gammel nok til å bli avVist dør på dør av sure folk som ikke liker Halloween. Det er faktisk ikke noe gøy for de små. 

Helt i orden om man ikke vill dele ut godteri, men si det nå i alle fall med et smil. Dersom du ser at de har brukt mye tid på å kle seg ut, så skader det ikke å gi dem en kommentar: Oii dere var skumle, så fint dere har kledd dere ut, hva har dere kledd dere ut som?  Anything. Helt ok å la være å dele ut noe, men vær da i alle fall hyggelige mot de små, litt positiv oppmerksomhet er alt de trenger. 

Nå skal vi gjøre det sånn at Michelle skal få kle seg ut, og gå knask eller knep til de restaurantene vi kjenner. Jeg har lagt igjen litt snop hos dem, som Michelle skal få når hun kommer der. Siden det er siste dagen i sommersesongen for de aller fleste restaurantene, så er det jo ikke travelt heller! Michelle kommer til å syns det er så stas, hun elsker jo både Halloween, godteri og oppmerksomhet! 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar